Nyteknik > Teknik

Wednesday, 22 September, 15:35

Nyteknik - 15 sep 21 kl. 07:44

Biden: Extremvädret kostar 100 miljarder dollarExtremvädret och dess effekter som har drabbat USA under året kommer att kosta landet över 100 miljarder dollar, eller runt 900 miljarder kronor. Det säger president Joe Biden..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
USA, Joe Biden

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Biden, Extremvädret, kostar, 100, miljarder, dollar

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 4 minuter sedan

Nu har Azelio börjat bygga det svenska energilagret

Svenska Azelio börjar tillverka sitt energilager, som laddas av värme och ger el via en stirlingmotor. Produktionen sker på tre svenska orter..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Forskarnas nya magnet är ett stort steg mot fusionsreaktorer

En ny stark elektromagnet ökar förhoppningarna om att kunna utvinna energi från fusion inom en snar framtid. Magneten använder sig av högtemperaturssupraledare och är den starkaste i sitt slag..

Nyteknik - 2 timmar sedan

WHO väntas strama åt tyglarna för renare luft

Luften är för dålig i Europa. Stramare tyglar är därför att vänta när WHO presenterar nya riktlinjer för luftföroreningar..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Test: Sony WF-1000XM4 – ”Underbara lurar, men något skaver (bokstavligt talat)”

Sony klår de flesta konkurrenter på true wireless. Allt är upplagt för att älska WF-1000MX, men mina öron säger bestämt nej, skriver Ny Tekniks Simon Campanello..

Nyteknik - 4 timmar sedan

It-problem i Norrbotten – operationer ställs in

Ett driftstopp skapar stora problem i region Norrbotten eftersom vårdpersonalen inte kommer åt patienternas journaler, rapporterar SVT Nyheter Norrbotten..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Beskedet: Kina slutar bygga kolprojekt i utvecklingsländer

Kinas ledare Xi Jinping har lovat att sluta finansiera kolkraftsbaserade projekt utomlands. Beslutet välkomnas av flera världsaktörer..

Nyteknik - 5 timmar sedan

”Staten bör satsa mer på laddning – en nödvändig och historisk omställning”

DEBATT. Det handlar om att redan nu skapa en laddinfrastruktur som får elbilen att fungera för alla i hela Sverige. De extra pengar till Klimatklivet är välkomna, men räcker inte, skriver Sten Forsberg, Volkswagen Sverige..

Nyteknik - 7 timmar sedan

Miljögift i hudvårdsprodukter leder till utsläpp – ”Problematiskt”

PFAS-ämnen är vanliga i smink, ansiktskrämer och hårvårdsprodukter och bidrar till utsläpp av miljöfarliga ämnen, visar en ny undersökning..

Nyteknik - 7 timmar sedan

Universitet slår larm: Tusentals akademiker kan tvingas lämna Sverige

Tusentals utländska akademiker kan tvingas lämna landet och Sverige riskerar att bli en oattraktiv bas för utomeuropeiska forskare. Det anser företrädare för landets tongivande universitet som går till hårt angrepp mot ändringarna i utlänningslagen..

Nyteknik - 7 timmar sedan

Cementa kan stoppas i domstol igen – ”Någon kommer att överklaga”

Miljöorganisationer står beredda att överklaga tillståndsbeslutet till Högsta förvaltningsdomstolen. Om lagen prövas i domstol är det inte självklart att den lyckas passera, enligt två grundlagsexperter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.