Corren > Nyheter

Monday, 19 April, 21:12

Corren - 08 apr 21 kl. 06:30

Det behövs fler veterinärer för att stärka djurskyddetOm Sverige ska kunna upprätthålla ett gott djurskydd behövs fler utbildade veterinärer och djursjukskötare, men även en rad andra åtgärder..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det behövs, fler, veterinärerför att , stärka, djurskyddet
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från Corren

Corren - 10 minuter sedan

Ndione bakom Elfsborgs seger

Elfsborg studsade snabbt tillbaka efter premiärförlusten hemma mot Djurgården. Marokhy Ndiones två mål lade grunden till 3–1 borta mot Varberg. –Man har väntat på att det ägget ska kläckas.

Corren - 15 minuter sedan

Angelica Blick – en veteran bland influencers

I över ett decennium har Angelica Blick varit influencer och hon har upplevt den snabba utvecklingen. "Oj, det är stor skillnad"..

Corren - 15 minuter sedan

Ny chans för ungdomar att få sommarjobb

En ny chans till sommarjobb i Linköping. Det skapar Stadsmissionen och Botrygg genom ett samarbete där man också hoppas på stöd från vänföretag och övriga näringslivet i stan..

Corren - 15 minuter sedan

Facebook uppdaterar – satsar på ljud

Facebook ska lansera flera nya funktioner inom kort, säger vd:n Mark Zuckerberg enligt nyhetsbyrån Reuters..

Corren - 45 minuter sedan

Danmark vill byta till sig vaccin

Danmark för samtal med flera länder om att byta bort Astra Zenecas vaccin mot andra tillverkares, uppger den danske hälsoministern Magnus Heunicke..

Corren - 1 timme sedan

Fler unga startade företag i fjol

Det har blivit vanligare bland ungdomar att starta företag, visar en ny kartläggning..

Corren - 1 timme sedan

Ny lag ska skydda visselblåsare

Skyddet för visselblåsare ska stärkas. Det föreslår regeringen i en lagrådsremiss. Men från bland annat fackligt håll varnar man för att lagen riskerar att avskräcka visselblåsare..

Corren - 1 timme sedan

Förskola stänger – samtlig personal coronasmittad

En förskola i Motala kommun håller stängt hela veckan. Orsaken är att ordinarie personal och vikarier testat positivt för covid-19..

Corren - 1 timme sedan

Regionen ser över tidigare undantag i vaccinationskön

Personer som är yngre än den åldersgrupp som vaccineras mot covid-19 har i vissa fall kunnat slinka före i kön om de bor tillsammans med en person i prioriterad åldersgrupp. Det bekräftas nu av Region Östergötland..

Corren - 1 timme sedan

Lokala recept prisade – ska utvecklas för försäljning

Landets goda specerihandel vill lyfta lokala råvaror och mångkulturen i länet genom en mattävling. Fyra personer har nu prisats för sina recept, som ska vidareutvecklas och säljas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.