Expressen > Nyheter

Monday, 19 April, 21:17

Expressen - 08 apr 21 kl. 06:30

Kate vill inte göra samma misstag som Diana gjordeHertiginnan Kate, 39, vill inte göra samma misstag som prinsessan Diana.Hon försöker därför hålla en relativt låg profil.– Kate är väldigt noga med att inte överträffa prins William, säger hovexperten Penny Junor till Sunday Times..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Diana, Kate, William, Penny Junor, Sunday Times

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Katevill inte , görasamma , misstagsom , Dianagjorde
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Polisman glömde vapen och batong på restaurang

En pistol och ett vapenmagasin med ammunition samt en expanderbar batong – det låg i en kvarglömd väska på en restaurang i Göteborg.Personalen tillkallade polis och medan patrullen var på plats kom väskans ägare tillbaka: En polisman som varit där och ätit lunch.Nu vill polisledningen att kollegan tilldelas en varning..

Expressen - 15 minuter sedan

NYHETSDAGEN: Kvinnans rädsla innan hon mördades i Linköping • Greta Thunberg skänker en miljon till WHO • Mer vaccin till storstadsregionerna efter kritiken

Kvinnan som dödades vid resecentrum i Linköping levde på skyddad adress.Hon har uppgett att hon levt under hot från sin exman – som nu är häktad misstänkt för mordet.■■■Greta Thunberg skänker en miljon kronor till WHO och det globala vaccinprogrammet Covax.

Expressen - 45 minuter sedan

Joe Bidens nya ordval om migrationen: ”Kris”

I mars registrerades 172 000 migranter vid USA:s södra gräns, vilket är nytt rekord.USA:s president Joe Biden har för första gången kallat flyktingströmmen för en kris, rapporterar amerikanska medier.Samtidigt är hans parti splittrat om vilken migrationspolitik landet ska föra..

Expressen - 1 timme sedan

Man tafsade på tre unga flickor – döms

En nordvästskåning i 50-årsåldern tafsade på tre flickor – mellan 10 och 12 år gamla – vid flera tillfällen, skriver SVT Helsingborg. De drabbade flickorna är närstående till mannen och sov hos honom flera gånger i månaden.Mannen har nekat till brott men döms nu för sexuellt ofredande.

Expressen - 1 timme sedan

Kommunen tvärvände – efter Johnnys dubbla ersättningar

När Herrljungas kommunstyrelseordförande Johnny Carlsson, C, lämnade politiken gick han direkt tillbaka till sitt gamla arbete som konsult. Att han utöver lönen fick 46 096 kronor i månaden från Herrljungas skattebetalare väckte ont blod. Och ledde till ändrade regler.

Expressen - 1 timme sedan

Mannen stod med sin flickvän – sköts ihjäl

Skådespelaren har medverkat i flera musikvideor om livet i Stockholms gängvärld.I helgen sköts han till döds med flera skott i Kista.Enligt uppgifter stod han och flickvännen utanför bostaden och rökte när en man gick fram och avfyrade flera skott.

Expressen - 2 timmar sedan

Efter kritiken – mer vaccin till storstadsregionerna

Folkhälsomyndigheten har gjort om i fördelningen av vaccin mellan regionerna. Detta efter kritiken från storstadsregionerna om att de missgynnas på grund av en yngre befolkning. Från vecka 20 kommer fördelningen ske enbart utifrån hur stor andel yngre regionerna har i befolkningen.

Expressen - 3 timmar sedan

Oro inför öppningen av krogar i Danmark

På onsdag får restauranger och värdshus i Danmark öppna igen för första gången på flera månader. Men krångliga coronaregler skapar oro – vissa krogar väljer att inte öppna upp alls. – Jag är väldigt rädd för att det inte kan betala sig, säger värdshusägaren, säger Kirsten Ladehoff som driver värdshuset Kupéen i Nørre Aaby.

Expressen - 3 timmar sedan

Gå ner i arbetstid utan att rasera framtida pension

Du kanske är sugen på att jobba mindre efter 60 – men samtidigt bekymrad över hur det påverkar den totala pensionen.Expressen har pratat med två pensionsexperter om de bästa knepen samt fällorna att undvika när du går ner i arbetstid och blir ”jobbonär”.– Att planera sin pension kan ses som livets viktigaste lönesamtal, säger Trifa Chireh, pensionsekonom hos Länsförsäkringar..

Expressen - 3 timmar sedan

Två bilar har frontalkrockat

Två personbilar är inblandade i en olycka som har inträffat i närheten av en camping i Kungshamn.– Bilarna har frontalkrockat. Den ena ligger i diket, säger William Kokkonen, teamledare vid SOS Alarm..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.