GöteborgsPosten > Nyheter

Friday, 18 June, 11:25

GöteborgsPosten - 27 mar 21 kl. 12:16

Ingrosso i namnbråk: stäms på halv miljonBröderna Ingrosso strider om rätten att använda namnet ”Ingrosso” som varumärke. Nu stäms krögaren Emilio Ingrosso på drygt en halv miljon kronor av sin bror, Vito Ingrosso, skriver.
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Ingrosso, Emilio Ingrosso

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingrossoi , namnbråk, stäms, halv, miljon

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 10 minuter sedan

Flera döda i båtolycka utanför Lanzarote

Minst tre personer har omkommit i en båtolycka utanför Lanzarotes kust, enligt räddningstjänsten. En av de döda var en kvinna som tros ha varit gravid..

GöteborgsPosten - 10 minuter sedan

Coronastödet lyfter i EU

Vändpunkten är här, hoppas EU-ledningen när det gemensamma coronastödet nu ska rullas ut. För Sverige väntar de första pengarna sannolikt i höst..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Uppåt på börsen

Stockholmsbörsen stiger i fredagens handel. Vid 11-tiden har OMXS-index ökat 0,6 procent..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Veteran utreder förbättrad arbetsmiljö

Den arbetsrelaterade ohälsan har ökat de senaste tio åren. Nu tillsätter regeringen en utredning för att förbättra arbetsmiljön på flera punkter..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Ahlafors med tre segrar i rad möter Vänersborg FK

I kväll är det dags för match för Ahlafors som gästar Vänersborg FK på Vänersvallen Nord konstgräs i division 2 norra Götaland herr i fotboll. Ahlafors har tre segrar i rad, senast med 2-0 mot Kumla, och är nu på första plats. Vänersborg FK förlorade sin senaste match med 1-4 mot Angered BK..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Fängelse och friande för Norrköpingsmord

Sex personer som åtalats för mord och mordförsök i april 2020 i Norrköping döms till långa fängelstraff. För fyra av dem har påföljden bestämts till livstids fängelse och för två av dem till fängelse i 16 år..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Friades för våldtäkt 2011 – döms efter resning

För tio år sedan friades mannen från våldtäkt mot barn. Men ny dna-bevisning gjorde att målet beviljades en ovanlig resning till nackdel för den misstänkte – och nu döms mannen i Svea hovrätt till fängelse i ett år och åtta månader..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Följ EM-matchen mellan Sverige och Slovakien

Efter kryss i premiären mot Spanien är det dags för nästa prövning för det svenska landslaget: möte med Slovakien i St Petersburg.
Följ matchen tillsammans med GP:s reportrar på plats i Ryssland..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

HD: Hindrande av polisbil var blåljussabotage

En man som med en lastbil försökte hindra en polisbil under pågående utryckning döms av Högsta domstolen (HD) för två fall av sabotage mot blåljusverksamhet till fyra månaders fängelse, enligt ett pressmeddelande..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Lärarfacken allt närmare sammanslagning

De två lärarfacken plus Sveriges Skolledarförbund har tagit ett steg ytterligare mot vägen att skapa ett gemensamt storfack..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.