NT > Nyheter

Sunday, 26 September, 08:29

NT - 03 aug 21 kl. 20:06

Regnen fyllde på grundvattnetFörra veckans regn gjorde att grundvattennivåerna höjdes, främst i Svealand. I Norrland och södra Götaland är det dock långt kvar till normala nivåer..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Svealand, Norrland, Götaland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regnen, fyllde, grundvattnet

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

De gör "Katt på hett plåttak"

Den hann bara spelas under tre veckor på grund av pandemin. Nu får "Katt på hett plåttak" nypremiär på Maximteatern i Stockholm, med delvis nya skådespelare. Linus Wahlgren och Livia Millhagen gestaltar det unga paret i familjedramat..

NT - 15 minuter sedan

Stevie Wonder släppte nytt på världskonsert

Musiklegendaren Stevie Wonder passade på att släppa ny musik på det globala musikeventet ”Global citizen live". Låten var en appell till världen om klimatet..

NT - 30 minuter sedan

Vinden har vänt - Kulturnatten i ord och bild

Som en smak av fornstora dar. Kulturnatten+ ger hopp för Norrköpings viktigaste evenemang..

NT - 30 minuter sedan

Bankerna bjuder på extra utdelningsfest

Storbankernas ägare kan se fram emot en extra utdelningsfest i höst. Nordea och Handelsbanken har redan flaggat för utdelningar och återköp på 50 respektive 9 miljarder kronor. Swedbank och SEB väntas i dagarna ta rygg på konkurrenterna..

NT - 45 minuter sedan

Schweiz röstar om homoäktenskap

Ska homosexuella par få gifta sig även i Schweiz? Den frågan ska landets invånare nu ta ställning till i en folkomröstning..

NT - 1 timme sedan

Ingen spruta om föräldrarna är osams

Flera regioner kommer att kräva båda föräldrarnas samtycke för att vaccinera barn mellan 12 och 15 år mot covid. Säger den ena föräldern nej blir det ingen spruta. Men frågan om 12-15-åringar kan anses vara så mogna att de själva kan fatta beslutet utreds också..

NT - 1 timme sedan

Legendarisk Berlinklubb öppnar igen

Efter 19 månader öppnar technoklubben Berghain i Berlin igen. Lördagen den 2 oktober klockan 23..

NT - 1 timme sedan

Bilisten rökte på – sen krockade han med en spårvagn

29-åringen körde in i spårvagnen vid Eneby centrum. Det visade sig senare att han hade cannabis i blodet och nu döms han för rattfylleri..

NT - 2 timmar sedan

Tyskland till val – 60 miljoner har rösträtt

Klockan åtta på söndagsmorgonen öppnar vallokalerna i Tyskland, där drygt 60 miljoner röstberättigade ska säga sitt om vem som ska styra landet när förbundskansler Angela Merkel går i pension..

NT - 2 timmar sedan

Statens hantering av läkemedel ska granskas

Effektiviteten och styrningen av statens tillsyn av öppenvårdsapotek, partihandel med läkemedel och försäljning av receptfria läkemedel utanför apotek ska granskas av Riksrevisionen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.