News55 > Nyheter

Thursday, 23 September, 04:58

News55 - 02 aug 21 kl. 07:42

Ariana Grande frontar “Fortnite”-festivalDen amerikanska popstjärnan Ariana Grande är huvudakten på cyberfestivalen Fortnite's Rift Tour, rapporterar Vulture . Festivalen äger rum i datorspelet "Fortnite" den 6 till 8 augusti. Det är inte första gången som en känd artist uppträder virtuellt i. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Grande, Ariana Grande, Fortnite, Rift Tour, Vulture

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ariana, Grande, frontar, Fortnite, festival

Fler nyheter från News55

News55 - 4 minuter sedan

Ubåtsräkning till Australien

Efter den senaste veckans infekterade ubåtsbråk mellan Frankrike och Australien meddelar den franska krigsmaterieltillverkaren Naval Group att man kommer att skicka en faktura till Australien för det skrotade ubåtsavtalet. Det handlar bland annat om kos….

News55 - 15 minuter sedan

Deltidspendlare tvingar fram nya biljetter

I och med att covidrestriktionerna lyfts i slutet av månaden tvingas kollektivtrafiken ta fram nya biljettalternativ då många många pendlare delvis kommer att fortsätta jobba hemifrån. – Det behövs ett mellanting mellan enkelbiljett och månadsbiljett, s….

News55 - 45 minuter sedan

LSS-boende anmäls för tredje gången

Ett LSS-boende i Uppsala har lex Sarah-anmälts till Inspektionen för vård och omsorg efter det att en boende hittats på golvet bland spår av avföring, urin och kräks, skriver Upsala Nya Tidning . Den boende hade ramlat och blivit liggande på golvet, och….

News55 - 45 minuter sedan

Nya rön om fett och risken för hjärtinfarkt

Att få i sig stora mängder fett via mejeriprodukter behöver inte öka risken för hjärt-kärlsjukdomar, enligt nya rön. Att välja magra mejeriprodukter lyfts ofta fram som ett sätt att minska risken för vissa sjukdomar. Men hur är det då med feta mejeripro….

News55 - 1 timme sedan

Indien godkänner nytt vaccin – det här vet vi

För första gången har ett vaccin baserat på dna fått ett godkännande. Myndigheter i Indien har gett ett så kallat nödgodkännande åt ett nytt vaccin som nu tar upp kampen mot covid-19. Vaccinet har fått namnet Zycov-d.

News55 - 1 timme sedan

62 barn har dött i lägret al-Hol

I år har 62 barn, omkring två i veckan, dött i fånglägret al-Hol i Syrien, enligt en rapport från Rädda Barnen. Kvinnor och barn med misstänkta kopplingar till terrorrörelsen IS lever under svåra förhållanden i lägret. "Barnen är krigets främsta offer o….

News55 - 2 timmar sedan

31-åring dömd för bedrägeri – nära 50 gånger

En 31-årig man har dömts för grovt penningtvättsbrott, skriver Blekinge Läns Tidning . Mannen har under de senaste fem åren dömts för 47 fall av bedrägeri, 25 av dem 2016. 31-åringen sitter redan på en kriminalvårdsanstalt då han i juni dömdes till åtta….

News55 - 2 timmar sedan

USA godkänner tredje spruta till äldre

USA följer länder som Israel och Storbritannien och godkänner en tredje dos vaccin med covid-19 för äldre och människor i riskgrupp. Beslutet gäller Pfizer-Biontechs vaccin och påfyllnadsdosen ska tas minst sex månader efter den andra dosen. President J….

News55 - 2 timmar sedan

USA godkänner tredje dos vaccin

USA följer efter länder som Israel och Storbritannien och godkänner att äldre och människor i riskgrupp får en tredje dos vaccin mot covid-19. Påfyllnadsdosen ska tas minst sex månader efter den andra dosen skriver läkemedelsmyndigheten FDA i beslutet ..

News55 - 3 timmar sedan

Torterade flicka – män döms för gruppvåldtäkt

En tonårsflicka säger att hon hölls fången i två månader och våldtogs och torterades. Nu har en domstol i Marocko dömt elva män till 20 års fängelse vardera för delaktighet i det osedvanligt grova våldtäktsdådet, som har mötts av en våg av vrede i lande….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.