E24 > Ekonomi

Thursday, 23 September, 13:07

E24 - 02 aug 21 kl. 06:01

Rederiernas tuffa kamp efter mardrömmenHöga kusten. Gotland. Österlen. De hårt sargade rederierna satsar lokalt under coronakrisen. I slaget om båtresenärerna spår sjöfartsexperten Kim Wikström en omställning av hela kryssnings- och färjebranschen..
Läs mer på E24
Läs mer om:
Kim Wikström

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rederiernas, tuffa, kampefter , mardrömmen

Fler nyheter från E24

E24 - 7 timmar sedan

"Staten har tjuvåkt 135 miljoner gånger"

Statens kompensation till kollektivtrafiken räcker inte på långa vägar, enligt branschen.– Staten har tjuvåkt på kollektivtrafiken runt om i Sverige 135 miljoner gånger, säger Kristoffer Tamson (M), ordförande för Svensk kollektivtrafik..

E24 - 22 timmar sedan

"Hela logistikflödet är i obalans"

Exportorganisationen Business Sweden varnar för flaskhalsar i pandemins spår och skruvar därför ned sin prognos för årets globala tillväxt något.– Hela logistikflödet är i obalans, säger chefsekonomen Lena Sellgren..

E24 - Igår: 05:29

Tung kritik: ”Grönt” stål är inte alls miljövänligt

Det fossilfria stålet är inte alls särskilt grönt. Det anser flera tunga forskare som nu riktar hård kritik mot projekt som Hybrit och H2 Green Steel. Samtidigt kräver de att staten och EU slutar pumpa in pengar i projekten..

E24 - Igår: 16:12

Nya riksdagsförsök bromsa Brommabeslut

Det görs nya försök att få regeringen att hejda sina planer på att avveckla Bromma flygplats.Ska regeringen stuva om i basutbudet av flygplatser måste riksdagen ge sitt godkännande först, enligt ett förslag från Moderaterna..

E24 - I förrgår: 09:33

SCB: 8,5 procent arbetslösa

E24 - I förrgår: 07:18

Regeringen går vidare med undantag för Cementa

Regeringen går, erfar TT, vidare till riksdagen med en proposition till undantagslag för att Cementa ska kunna fortsätta bryta kalk på Gotland ytterligare en tid.Så sent som förra veckan sågade Lagrådet förlagan till propositionen och påpekade att förslagen stred mot grundlagen..

E24 - I förrgår: 20:11

Tokyobörsen lockar svenska sparare

Låg tillväxt, hög statsskuld och en åldrande befolkning har under lång tid bidragit till investerarnas ointresse för Japan.Men nu är landet i politisk förändring – och hoppet om en kickstartad ekonomi väcker även småspararnas intresse..

E24 - I förrgår: 17:41

Lönegapet mellan damer och herrar i fotboll

Efter att ha stämt fotbollsförbundet fick USA:s damlandslag samma lön som herrarna. Men i många länder är det fortfarande stora lönegap. SvD listar hur bra fotbollsspelarna i damlandslagen tjänar jämfört med herrarna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.