News55 > Nyheter

Sunday, 26 September, 03:17

News55 - 01 aug 21 kl. 21:41

Skogsbrand rasar i Strömsunds kommunEn skogsbrand har brutit ut vid Greningssjön i Strömsunds kommun, skriver ÖP . Larmet kom in vid 19-tiden på söndagen. En helikopterförare som flugit över platsen uppskattar att branden på platsen är 100 gånger 100 meter, enligt SOS Alarm. Räddningstjän. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Strömsunds, Greningssjön, ÖP, SOS Alarm

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skogsbrand, rasari , Strömsunds, kommun

Fler nyheter från News55

News55 - 10 minuter sedan

Man skjuten i bil i Malmö

En man har skjutits i Malmö. Larmet kom strax efter klockan halv ett på natten. Enligt uppgifter till Sydsvenskan blev mannen skjuten när han färdades i en bil.

News55 - 15 minuter sedan

3D-utskriven lapp kan ge vaccin utan nålstick

Spruträdda kan kanske snart andas ut. I framtiden kan vaccin ges via en liten plastbit som fästs på huden och ge bättre skydd än vaccin som ges i muskeln. Den ser inte mycket ut för världen, den lilla genomskinliga plastbiten.

News55 - 1 timme sedan

Frankrike skänker dubbelt så mycket vaccin

Frankrike kommer att donera dubbelt så många vaccindoser till fattiga länder än vad man tidigare har utlovat, meddelar president Emmanuel Macron. – Orättvisan ligger i ett vaccineringen på andra kontinenter onekligen ligger efter. Vi måste agera snabbar….

News55 - 1 timme sedan

Sagström klättrar i Arkansas efter två eagles

Madelene Sagström var på god väg att missa kvalgränsen, när hon hittade spelet i LPGA-tourtävlingen i Arkansas. Svenskan är sex slag från täten och delar 24:e plats. Det var första tävlingen för Sagström och Anna Nordqvist sedan de för tre veckor sedan….

News55 - 1 timme sedan

Frankrike donerar mer vaccin

Frankrike kommer att donera dubbelt så många vaccindoser till fattiga länder än vad man tidigare har utlovat, meddelar president Emmanuel Macron. Landet skänker därmed 120 miljoner doser vaccin mot covid-19, i stället för 60 miljoner. Det är fler doser….

News55 - 1 timme sedan

Mutdömt tidigare kommunalråd får ny chans

Hovrätten i Sundsvall ska pröva mutdomen mot Markus Evensson som tidigare var socialdemokratiskt kommunalråd i Ljusdal, rapporterar lokala medier. – Vi har mycket goda förhoppningar om att domen ska ändras till en frikännande dom, säger Evenssons advoka….

News55 - 1 timme sedan

Viktiga segrar ger Europa hopp om nytt mirakel

Den europeiska blödningen stoppades till slut, men det hade nog krävts mer än så. USA leder stort, 11–5, inför de avslutande singlarna i Ryder Cup. – Vi är fortfarande inte borta.

News55 - 1 timme sedan

Mutdömt ex-kommunalråd får ny chans

Hovrätten ska pröva mutdomen mot Markus Evensson, som tidigare var kommunalråd i Ljusdal. – Vi har mycket goda förhoppningar om att domen ska ändras till en frikännande dom, säger Evenssons advokat Jan Nyman till P4 Gävleborg . Evensson dömdes i maj til….

News55 - 2 timmar sedan

Mannen bakom folkmordet död

Theoneste Bagosora, omtalad som hjärnan bakom folkmordet i Rwanda 1994, har avlidit i fängelse i Mali, 80 år gammal. Den före detta rwandiska arméöversten avtjänade ett 35-årigt fängelsestraff i Mali, efter att han dömts för folkmord och brott mot mänsk….

News55 - 2 timmar sedan

Oleksandr Usyk ny tungviktsmästare

Ukrainske Oleksandr Usyk är ny tungviktsmästare i boxning sedan han besegrat britten Anthony Joshua i London. Inför 62 000 personer på Tottenham Hospur Stadium – där de allra flesta höll på hans motståndare – fick Usyk efter tolv ronder triumferande lyf….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.