Corren > Nyheter

Sunday, 19 September, 07:13

Corren - 01 aug 21 kl. 21:08

Fartfest och världsrekord på MantorpStoppad av tjuvstart i finalen – men Jonny Lagg var mer än belåten med insatsen i helgens Mantorp Drag Revival..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Mantorp, Jonny Lagg, Mantorp Drag Revival

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fartfestoch , världsrekord, Mantorp

Fler nyheter från Corren

Corren - 10 minuter sedan

Kriminella hindrar socialsekreterare att ingripa

Hot och rädsla för kriminella gäng och släkter stoppar socialsekreterare från att fatta beslut om LVU, visar en ny enkät. –Ett fall är ett för mycket. Det här är en viktig signal om att något inte står rätt till, säger kriminologen Amir Rostami..

Corren - 10 minuter sedan

Socialsekreterare: Levde med persiennerna neddragna

Att kriminella spelar på sitt våldskapital för att hindra socialsekreterare att ingripa förvånar inte Mathilda Leijonborg, socialsekreterare i Västerås. –Mest kommer hoten från föräldrar och anhöriga, säger hon..

Corren - 10 minuter sedan

Johannesburgs borgmästare död i bilolycka

Johannesburgs borgmästare Jolidee Matongo dog i en biloycka på lördagen, bara drygt en månad efter att ha blivit invald..

Corren - 15 minuter sedan

"Jag var besviken och kände mig frustrerad"

Ebba Andersson reagerade stark när hon blev av med sin personliga vallare. Nu, med en ersättare på plats, är hon nöjd. –Jag känner mig trygg i Thomas Eriksson som min personlige vallare.

Corren - 15 minuter sedan

Hongkongs politiska elit går till kritiserat val

Hongkongs politiska elit går under söndagen till valurnorna. Några få tusen politiskt godkända personer ska inom det nya hårt kritiserade valsystemet se till att bara "patrioter" blir invalda i stadens lagstiftande församling..

Corren - 15 minuter sedan

Grön bemanningslösning – nu kan den bli permanent

Grön Drivkraft är en bemanningslösning för gröna näringar i Östergötland. På bara några veckor fördubblades bemanningsstyrkan och nu är målet att verksamheten ska bli permanent..

Corren - 30 minuter sedan

Svenne Hedlund förd till sjukhus med ambulans

Svenne Hedlund har blivit sjuk och har förts till sjukhus med ambulans, skriver Aftonbladet..

Corren - 1 timme sedan

Färdtjänstchaufför dömd för övergrepp

En taxichaufför i Göteborg har dömts till sex månaders fängelse för sexuella övergrepp mot två kvinnor med funktionsnedsättningar, skriver Göteborgs-Posten..

Corren - 1 timme sedan

Björn om mardrömsstarten: "Kommer att bli bra"

Den hajpade engelska ligan har fått ett nytt svensklag. Men Evertons start har varit tuff medger Nathalie Björn. –Att släppa in åtta mål på två matcher är inte alls godkänt, säger landslagsbacken..

Corren - 1 timme sedan

Skola var svartbygge – 377 000 i straffavgift

Det blev bråttom när Lejonfastigheter skulle bygga paviljonger vid Ekholmsskolan. Nu tvingas företaget betala 376 754 kronor för att lokalerna uppfördes utan bygglov..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.