Nyan > Svenskfinland

Thursday, 23 September, 05:09

Nyan - 01 aug 21 kl. 10:35

Nya vänskapsband knyts under sommarhängFolkhälsans årliga sommarhäng är igång. Lägret har bytt plats till Lemböte lägergård som har många fördelar framom Gregersö om man får tro ungdomarna själva. .
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Lemböte, Gregersö

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya vänskapsband, knytsunder , sommarhäng

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 9 timmar sedan

Mardrömsstart fällde IFK

FOTBOLL. Ett mål i inledningsminuten satte käppar i hjulen för IFK. Matchen mot Ilves slutade 2–0 till Tammerforslaget.

Nyan - 11 timmar sedan

S:t Görans-hemmet i stans ägo nästa år

S:t Görans-hemmet på Norra Esplanadgatan 7 i Mariehamn säljs av Mariehamns församling till staden. .

Nyan - 12 timmar sedan

Landskapsåklagaren bemötte besvär mot morddom

Hovrätten bör förkasta besväret, och den dömda kvinnan ska åläggas att ersätta staten för eventuella bevisningskostnader i hovrätten. Det är innebörden i landskapsåklagare Henrik Lindemans bemötande av överklagandet från den kvinna som dömdes till livstid för mordet i Eckerö i vintras. .

Nyan - 15 timmar sedan

Havsörninventering tyder på att stammen är stabil

598 häckande havsörnspar i hela landet, och minst 562 levande ungar: det är resultatet från Fiskgjusstiftelsens årliga inventering av Finlands häckande havsörnsstam. – På Åland förefaller havsörnsstammen nu vara ganska mättad, säger Torsten Stjernberg, områdesansvarig för Åland i inventeringen. .

Nyan - 15 timmar sedan

50 procent säger nej till coronapass i Åland gallup

I den senaste Åland Gallup, som allmänheten hade möjlighet att delta i den 8–11 september, ställdes frågor om coronapass. .

Nyan - 17 timmar sedan

Navigare vill köpa sin tomt

Bostadsbolaget Navigare anhåller om att få köpa tomten som bolaget byggt sitt flerbostadshus på, adressen är Segelmakaregatan 8 i Horelli, västra Ytternäs. .

Nyan - 18 timmar sedan

Holmberg frågar om skattegränsen

Hur ser landskapsregeringens tidsplan, målbild och innehåll ut i arbetet med skattegränsproblematiken och som nu ställer höga krav på politisk handlingskraft? .

Nyan - 20 timmar sedan

Alla förkylda behöver inte ta covidtest

ÅHS ändrar sin strategi för covid-19-provtagning. Nu behöver inte alla med förkylningssymtom testa sig och de som vill ta ett test kan boka det via ÅHS webbokningssystem i stället för att ringa från och med i morgon. Det skriver ÅHS i ett pressmeddelande.

Nyan - 20 timmar sedan

Årets nyårsfyrverkeri smäller extra högt

Årets nyårsfyrverkeri i Mariehamn blir ”av världsklass” med anledning av självstyrelsens 100-årsjubileum. Detta enligt ett pressmeddelande från bland andra Johan Holländer, världsmästare i fyrverkeri med sitt företag JoHoPyro. ”Ambitionen med det gemensamma fyrverkeriet är att skjutningar med raketer och smällare inom tätbebyggda områden ska upphöra helt och hållet och att framtida tillställningar skall styras till utvalda platser, vid förutbestämda tider och under kontrollerade former”, skriver avsändarna.

Nyan - 21 timmar sedan

Fifax listar sig på börsen

Fiskodlingsbolaget Fifax planerar en listningsemission och en listning på Nasdaq First North Growth Market Finland, berättar bolaget i ett pressmeddelande nu på onsdagsmorgonen. Fifax grundandes år 2012 och producerar regnbågslax primärt för de finländska och svenska marknaderna. Anläggningen ligger i Eckerö ”och är en av de största landbaserade fiskodlingarna i norra Europa som är i bruk”.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.