UNT > Nyheter

Thursday, 23 September, 05:34

UNT - 31 jul 21 kl. 03:27

Kramer utslagen direktDet tog stopp redan i försöken för Andreas Kramer på 800 meter..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Andreas Kramer

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kramer, utslagen, direkt

Fler nyheter från UNT

UNT - 4 minuter sedan

Arbetsförmedlingen måste prioritera

Just nu behöver vi ge så många arbetssökande som möjligt stöd och hjälp, skriver företrädare för Arbetsförmedlingen i en replik..

UNT - 4 minuter sedan

Stärk seniorers position i samhället

För att attityder ska förändras krävs att det förs en politik i vilken man lyfter fram behovet av erfarenhet, skriver Harald Nordlund..

UNT - 10 minuter sedan

Bevara de analoga nödlösningarna

När vi helt förlitar oss på it-system blir sårbarheten alldeles för stor..

UNT - 10 minuter sedan

Evergrande-aktien rusar på Hongkongbörsen

Efter att på grund av helgdag ha hållit stängt på onsdagen stiger kurserna på Hongkongbörsen i torsdagens förmiddagshandel..

UNT - 30 minuter sedan

Framtidens mat i fokus på omdebatterat möte

Hur ska framtidens mat produceras och konsumeras på ett mer hållbart sätt? Det står i fokus under det första FN-toppmötet om livsmedelssystem. Konferensen kritiseras av småskaliga producenter som anser att marknadsjättar har fått för mycket att säga till om..

UNT - 30 minuter sedan

Centerstämman kan ändra spelplanen för friskolor

Det finns ingen majoritet i riksdagen för att ändra på villkoren för friskolorna, vare sig köerna eller vinsterna. Efter Centerstämman som inleds i dag kan situationen bli en annan..

UNT - 30 minuter sedan

Kommunens stora kommunikationsstab ifrågasätts

Uppsala kommun har 86 kommunikatörer – fler än andra kommuner av liknande storlek. Det väcker kritik. "Jag tycker man ska fokusera på att få saker gjorda och dra ner på kommunikationsbiten", säger Jonas Petersson (C)..

UNT - 45 minuter sedan

Ubåtsräkning till Australien

Efter den senaste veckans infekterade ubåtsbråk mellan Frankrike och Australien meddelar den franska krigsmaterieltillverkaren Naval Group att man kommer att skicka en faktura till Australien för det skrotade ubåtsavtalet..

UNT - 45 minuter sedan

Deltidspendlare tvingar fram nya biljetter

I och med att covidrestriktionerna lyfts i slutet av månaden tvingas kollektivtrafiken ta fram nya biljettalternativ då många många pendlare delvis kommer att fortsätta jobba hemifrån..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.