Expressen > Opinion

Saturday, 18 September, 00:47

Expressen - 30 jul 21 kl. 16:00

Skydda våra stränder från klåfingriga liberalerBenjamin Dousas argumentation om strandskyddet vittnar om en fundamental oförståelse för biologisk mångfald.Våra stränder måste skyddas från klåfingriga liberaler, skriver Rebecka Forsberg i Grön ungdom i en replik..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Dousas, Rebecka Forsberg, Grön

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skyddavåra , stränderfrån , klåfingriga, liberaler

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 18 timmar sedan

S maktspel hör inte hemma i Svenska kyrkan

Vill du att kyrkor görs om till moskéer? Vill du se mer flyktingaktivism och mindre av svensk kultur? Överväg då att lägga din röst på Socialdemokraterna, skriver SD:s Jimmie Åkesson, Aron Emilsson och Julia Kronlid i en replik om kyrkovalet..

Expressen - Igår: 06:00

Så ska barnen räddas från hedersförtrycket

Hundratals flickor förs varje år ut ur landet för att könsstympas eller giftas bort. Varje barn som lämnar landet är ett misslyckande för det svenska samhället. Moderaterna presenterar i dag kraftfulla åtgärder för att stoppa resorna och rädda fler barn, skriver partiledaren Ulf Kristersson och Matilda Ekeblad, MUF..

Expressen - I förrgår: 11:58

Vi agerade i ett akut läge för att rädda liv

Karolinska institutets rektor Ole Petter Ottersen svarar på kritiken mot samarbetet med kinesiska företaget BGI:”Hade vi inte genomfört inköpet hade arbetet mot pandemin försvårats. KI tog ansvar och agerade i ett akut läge för att bidra till arbetet mot smittspridning och för att rädda liv.”.

Expressen - I förrgår: 06:00

Hälften av arbetskraftsinvandrarna får åka hem om lönekraven höjs

Hälften av alla arbetskraftsinvandrare förlorar arbetstillståndet om Moderaternas förslag på inkomstkrav genomförs. I vissa bristyrken blir det omöjligt att rekrytera nödvändig kompetens utifrån. Även högkvalificerade branscher kommer att drabbas, skriver Almega..

Expressen - 14 sep 21 kl. 12:26

Sanningen om listan ”Sveriges sämsta skolor”

Ser man på den svarta lista Expressen publicerat så ser man att de flesta skolorna ligger i socioekonomiskt utmanade områden. Att då benämna dem som Sveriges sämsta skolor är kränkande för oss som arbetar här och som lyckas bättre än förväntat utifrån Skolverkets beräknade värden, skriver Ronnaskolans rektor Henrik Ljungqvist..

Expressen - 14 sep 21 kl. 06:00

Regeringen Löfvens tio trygghetsfiaskon

Sverige har haft sju svåra år under regeringen Löfven. Nu byter Socialdemokraterna ut sin ledning, men ska Sverige ges möjlighet till förändring så är det regeringen som måste bytas ut, skriver KD:s partiledare Ebba Busch och partisekreteraren Peter Kullgren..

Expressen - 13 sep 21 kl. 18:00

Svenska kyrkan får inte bli en plattform för högerextrema

Högerextrema krafter, med SD och Alternativ för Sverige i spetsen, mobiliserar för att göra kyrkan till en plattform för sitt nationalistiskt färgade kulturkrig. Din röst behövs i kyrkovalet 19 september om vi ska kunna behålla kyrkans värderingar, skriver Stefan Löfven, Margot Wallström, Peter Hultqvist, Jesper Eneroth och Wanja Lundby-Wedin (S)..

Expressen - 13 sep 21 kl. 06:00

Sverige har råd med en ny ekonomisk politik

Bakbundna både av samarbetspartier och finanspolitisk tvångströja har regeringens tre tidigare budgetar misslyckats med att ta sig an klimatkrisen, ojämlikheten och arbetslösheten.Vi presenterar nu en fullt finansierad reformbudget som en ny S-ledare bör omfamna när en ny färdriktning för Sverige ska pekas ut, skriver företrädare för S-föreningen Reformisterna..

Expressen - 12 sep 21 kl. 06:45

Vården nära kollaps i region Stockholm

Den icke privata vården håller på att kollapsa under region Stockholms sparkrav och i sviterna efter corona. Utarbetad vårdpersonal tvingas vårda patienter i korridorerna, samtidigt som privata nätläkartjänster och vårdbolag skär guld med täljkniv, skriver kirurgen Darius Barimani och undersköterskan Sarah Degerhammar..

Expressen - 11 sep 21 kl. 06:45

Resan borde räcka för att döma IS-kvinnorna

Svenska regeringar har konsekvent vägrat stifta tillräckligt effektiv terrorlagstiftning. Det enda rimliga är att låta resandet till terroristkontrollerat område i sig, utgöra grund för åtal. Sverige får inte vara en straffri zon, skriver advokat Nima Rostami..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.