Vimmerby Tidning > Nyheter

Sunday, 26 September, 08:54

Vimmerby Tidning - 30 jul 21 kl. 04:00

Två gripna för mordförsökTvå personer har gripits för mordförsök i Skinnskattebergs kommun i Västmanland, uppger Aftonbladet..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Skinnskattebergs, Västmanland, Aftonbladet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, gripnaför , mordförsök

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Stökigt i Vimmerby i natt – Misstänkt grov misshandel

En man ska ha blivit misshandlad av flera personer i centrala Vimmerby natten till söndagen. Polisen rapporterar att det varit allmänt stökigt i anslutning till krogen Burger&Beers under natten..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

De gör "Katt på hett plåttak"

Den hann bara spelas under tre veckor på grund av pandemin. Nu får "Katt på hett plåttak" nypremiär på Maximteatern i Stockholm, med delvis nya skådespelare. Linus Wahlgren och Livia Millhagen gestaltar det unga paret i familjedramat..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

Vindkraftsindustrin hot mot kommunens utveckling

Hultsfreds kommunpolitiker har att ta ställning till en omfattande etablering av vindkraftsindustrier i nio olika områden. Närmast ska en vindkraftsanläggning om tolv 270 meter höga kraftverk strax söder om Virserum behandlas av kommunfullmäktige..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

Stevie Wonder släppte nytt på världskonsert

Musiklegendaren Stevie Wonder passade på att släppa ny musik på det globala musikeventet ”Global citizen live". Låten var en appell till världen om klimatet..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Bankerna bjuder på extra utdelningsfest

Storbankernas ägare kan se fram emot en extra utdelningsfest i höst. Nordea och Handelsbanken har redan flaggat för utdelningar och återköp på 50 respektive 9 miljarder kronor. Swedbank och SEB väntas i dagarna ta rygg på konkurrenterna..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Schweiz röstar om homoäktenskap

Ska homosexuella par få gifta sig även i Schweiz? Den frågan ska landets invånare nu ta ställning till i en folkomröstning..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Ingen spruta om föräldrarna är osams

Flera regioner kommer att kräva båda föräldrarnas samtycke för att vaccinera barn mellan 12 och 15 år mot covid. Säger den ena föräldern nej blir det ingen spruta. Men frågan om 12-15-åringar kan anses vara så mogna att de själva kan fatta beslutet utreds också..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Legendarisk Berlinklubb öppnar igen

Efter 19 månader öppnar technoklubben Berghain i Berlin igen. Lördagen den 2 oktober klockan 23..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

På besök i familjen Thelins renoveringsresa

"Det känns verkligen som att det var meningen att vi skulle hamna här.", säger Mia Thelin, som tillsammans med maken Sebastian och resten av familjen, flyttat till ett hus i Lilla Vi. Vi besöker dem när de är mitt uppe i renoveringsresan..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Långa köer och bråk när Norge öppnade

Norge firar de slopade coronarestriktionerna med besked. Under kvällen och natten kom rapporter om långa köer till uteställen, samt fylla och slagsmål..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.