Vimmerby Tidning > Nyheter

Tuesday, 21 September, 08:07

Vimmerby Tidning - 30 jul 21 kl. 03:40

Slängde OS-kläder i soptunna – hotas av straffDe mexikanska softbollspelarna var inte överlyckliga över sin fjärdeplats i Tokyo. De var så sura att flera av dem slängde sina OS-kläder i soptunnorna innan de lämnade Japan – och nu hotas de av avstängning..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
OS, Tokyo, Japan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Slängde, OS-kläderi , soptunna, hotasav , straff

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Ökad acceptans för vardagsdrickande

Inställningen till att dricka alkohol på vardagar blir alltmer tillåtande – en trend som har accelererat ytterligare under pandemin, visar en ny studie. –Här spelar pandemin sannolikt en betydande roll, säger Karin Hagman, vd på IQ-initiativet..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

Regeringen går vidare med undantag för Cementa

Regeringen går, erfar TT, vidare till riksdagen med en proposition till undantagslag för att Cementa ska kunna fortsätta bryta kalk på Gotland ytterligare en tid. Så sent som förra veckan sågade Lagrådet förlagan till propositionen och påpekade att förslagen stred mot grundlagen..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Gruppboende i lågor: "Brinner rejält"

Det brinner i ett gruppboende i Östra Husby drygt två mil öster om Norrköping. Släckningsarbete pågår och boende och personal ska vara utrymda..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Höjd säkerhet kring Nya Zeelands cricketlandslag

Nya Zeelands cricketförbund (NZC) har höjt säkerheten kring damlandslaget till följd av ett hotfullt mejl..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Två års väntan – i kväll är publiken tillbaka

Sveriges fotbollsdamer har inte spelat inför publik på Gamla Ullevi på två år. I kväll är fansen tillbaka. Här är de viktigaste sakerna att ha koll på inför VM-kvalmatchen mot Georgien..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Stigande bostadspriser under augusti

Bostadspriserna tickar uppåt och framför allt på villamarknaden..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Här byggs utbildningscentrum för olika slags förare

Till jul är det meningen att de första körskoleeleverna ska öva på att köra i halka på nya halkbanan i Älåkra utanför Vimmerby. På sikt ska det bli ett utbildningscentrum för många fler än bil- och MC-förare..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Rolfö om Barcelona: "Väldigt annorlunda"

När Europas bästa fotbollsklubb ringer är det bara att tacka och ta emot. Men flytten till Barcelona har inneburit en stor omställning för Fridolina Rolfö. –Det är väldigt annorlunda mot hur jag har haft det tidigare, säger anfallaren..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Tyska kontakter kan ha stoppat nytt klanbråk

Efter det dödliga upploppet i Hjällbo packade personer i ett familjenätverk i Tyskland bilarna och begav sig mot Sverige. Men de stoppades vid gränsen – och det kan ha förhindrat en upptrappning. Ett projekt där lokalpolis i olika länder delar information ligger bakom den snabba insatsen..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Rekordhögt elpris – lönsamt elda med olja

Det rekordhöga elpriset har gjort det lönsamt att starta det oljeeldade kraftverket i Karlshamn. Trots att det inte råder någon brist på el..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.