News55 > Nyheter

Tuesday, 21 September, 06:20

News55 - 29 jul 21 kl. 11:55

Piska och morot ska öka vaccintakten i USAOffentliganställda i USA måste vaccinera sig mot coronaviruset, lyder kravet från president Joe Biden. Men han tar inte bara till piska utan också morot för att öka vaccinationsviljan. Han vill se 100 dollar i premie till nyvaccinerade. Anledningen är d. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
USA, Joe Biden

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Piskaoch , morotska , öka, vaccintakteni , USA

Fler nyheter från News55

News55 - 15 minuter sedan

Två års väntan – i kväll är publiken tillbaka

Sveriges fotbollsdamer har inte spelat inför publik på Gamla Ullevi på två år. I kväll är fansen tillbaka. Här är de viktigaste sakerna att ha koll på inför VM-kvalmatchen mot Georgien.

News55 - 15 minuter sedan

Stigande bostadspriser under augusti

Bostadspriserna tickar uppåt och framför allt på villamarknaden. Ny statistik från analysföretaget Valueguard visar att bostadsrättsindex steg med 1,0 procent och villaindex med 2,0 procent under augusti månad. Valueguard noterar dock i ett pressmeddela….

News55 - 30 minuter sedan

Rolfö om Barcelona: “Väldigt annorlunda”

När Europas bästa fotbollsklubb ringer är det bara att tacka och ta emot. Men flytten till Barcelona har inneburit en stor omställning för Fridolina Rolfö. – Det är väldigt annorlunda mot hur jag har haft det tidigare, säger anfallaren.

News55 - 45 minuter sedan

Tyska kontakter kan ha stoppat nytt klanbråk

Efter det dödliga upploppet i Hjällbo packade personer i ett familjenätverk i Tyskland bilarna och begav sig mot Sverige. Men de stoppades vid gränsen – och det kan ha förhindrat en upptrappning. Ett projekt där lokalpolis i olika länder delar informati….

News55 - 45 minuter sedan

Rekordhögt elpris – lönsamt elda med olja

Det rekordhöga elpriset har gjort det lönsamt att starta det oljeeldade kraftverket i Karlshamn. Trots att det inte råder någon brist på el. De senaste veckorna har elpriset legat på rekordhöga nivåer, vilket har flera förklaringar.

News55 - 45 minuter sedan

Nasa ska leta efter is på månens sydpol

Den amerikanska rymdstyrelsen Nasa ska leta efter vatten under månens yta och har nu bestämt var undersökningarna ska ske. Destinationen för roboten Viper när den skickas iväg 2023 blir kratern Nobile, nära månens sydpol. – Roboten kommer att bekanta si….

News55 - 1 timme sedan

Kvinna döms – hotade maken som ville skiljas

En kvinna i Södermanland har dömts till skyddstillsyn och böter efter att ha hotat sin dåvarande make som ville skiljas, skriver Norrköpings Tidningar. Kvinnan mottog förra året skilsmässopapper från den dåvarande maken i Norrköping. Då hon ringt och sm….

News55 - 1 timme sedan

Kan FN:s generalförsamling bli en smittohärd?

Det som brukar beskrivas som årets diplomatiska talmaraton är tillbaka – i fysisk form. Nu flockas världsledare till FN-skrapan i New York. Borgmästare Bill de Blasio har vädjat till dem att covidvaccinera sig och respektera stadens smittskyddsregler.

News55 - 5 timmar sedan

Trudeau går mot seger i Kanada

Premiärminister Justin Trudeaus parti Liberalerna utropas till segrare i Kanadas nyval av tv-bolaget CTV . De sista vallokalerna stängde klockan 04 svensk tid och i den tidiga rösträkningen har Liberalerna 131 mandat i parlamentet, betydligt fler än den….

News55 - 1 timme sedan

Kraftig ökning av skott- och knivskador

Antalet personer som varje år vårdas för skott- och knivskador har stigit med nära 50 procent på tio år, rapporterar Sveriges Radio Ekot . Enligt siffror från Socialstyrelsens patientregister vårdades 785 personer för kniv- eller skottskador på sluten o….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.