News55 > Nyheter

Thursday, 23 September, 05:41

News55 - 29 jul 21 kl. 21:16

Hårdare tag ska stoppa fusk med transporterRegeringen vill stävja fusk inom transportbranschen genom tuffare regler för utländska fordon. "Svenska löner och villkor ska gälla på våra vägar och jag vill se hårdare tag mot fusket i branschen", säger infrastrukturminister Tomas Eneroth i ett pressm. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Tomas Eneroth

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hårdare, tagska , stoppa, fuskmed , transporter

Fler nyheter från News55

News55 - 15 minuter sedan

Regeringens musikexportpris avslöjas

Blir det Dafina Zeqiri, Garmarna, Ludwig Göransson, Nea eller Oscar Holter som får regeringens musikexportpris för 2020? I dag tillkännages vinnaren av Anna Hallberg, utrikeshandelsminister och minister med ansvar för nordiska frågor. Musikexportpriset….

News55 - 15 minuter sedan

“Staten har tjuvåkt 135 miljoner gånger”

Statens kompensation till kollektivtrafiken räcker inte på långa vägar, enligt branschen. – Staten har tjuvåkt på kollektivtrafiken runt om i Sverige 135 miljoner gånger, säger Kristoffer Tamson (M), ordförande för Svensk kollektivtrafik. Tre miljarder….

News55 - 15 minuter sedan

S-ledningen tassar försiktigt om skatter

Socialdemokraternas partiledning vill höja skatterna på kapital, men tassar försiktigt om hur och vilka. Det kan dock inte bli tal om att återinföra den tidigare fastighetsskatten, arvs- eller gåvoskatt, enligt partistyrelsens förslag till svar på motio….

News55 - 15 minuter sedan

Tyske S-toppen: Vi ska bli lika bra som Sverige

Han har vinden i ryggen och hoppas avlösa Angela Merkel som Tysklands förbundskansler. I valrörelsen satsar socialdemokraten Olaf Scholz allt på klassiska välfärdsfrågor. Det goda exemplet?

News55 - 15 minuter sedan

Evergrande-aktien rusar på Hongkongbörsen

Efter att på grund av helgdag ha hållit stängt på onsdagen stiger kurserna på Hongkongbörsen i torsdagens förmiddagshandel. Hang Seng har klättrat närmare 1,2 procent vid elvatiden lokal tid. Efter gårdagens besked att det skuldtyngda kinesiska fastighe….

News55 - 45 minuter sedan

Frankrike skickar ubåtsräkning till Australien

Det kostar att bryta avtal. Efter den senaste veckans infekterade ubåtsbråk mellan Frankrike och Australien meddelar den franska krigsmaterieltillverkaren Naval Group att man kommer att skicka en faktura till Australien för det skrotade ubåtsavtalet. Au….

News55 - 45 minuter sedan

Framtidens mat i fokus på omdebatterat möte

Hur ska framtidens mat produceras och konsumeras på ett mer hållbart sätt? Det står i fokus under det första FN-toppmötet om livsmedelssystem. Konferensen kritiseras av småskaliga producenter som anser att marknadsjättar har fått för mycket att säga til….

News55 - 45 minuter sedan

Centerstämman kan ändra spelplanen för friskolor

Det finns ingen majoritet i riksdagen för att ändra på villkoren för friskolorna, vare sig köerna eller vinsterna. Efter Centerstämman som inleds i dag kan situationen bli en annan. Aktiekursen i friskolekoncernen Academedia föll när Socialdemokraterna….

News55 - 45 minuter sedan

Ubåtsräkning till Australien

Efter den senaste veckans infekterade ubåtsbråk mellan Frankrike och Australien meddelar den franska krigsmaterieltillverkaren Naval Group att man kommer att skicka en faktura till Australien för det skrotade ubåtsavtalet. Det handlar bland annat om kos….

News55 - 1 timme sedan

Deltidspendlare tvingar fram nya biljetter

I och med att covidrestriktionerna lyfts i slutet av månaden tvingas kollektivtrafiken ta fram nya biljettalternativ då många många pendlare delvis kommer att fortsätta jobba hemifrån. – Det behövs ett mellanting mellan enkelbiljett och månadsbiljett, s….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.