SvD > Nyheter

Monday, 27 September, 18:01

SvD - 29 jul 21 kl. 21:00

MSB: Ytterligare helikoptrar i brandberedskapMSB:s helikoptrar och flyg har fullt upp med att bistå i släckningsarbetet av flera stora bränder i Norrland. Nu ställs ytterligare två helikoptrar i beredskap, på grund av ökad brandrisk på Gotland och i Södermanland. Om det krävs har man möjligheten att sätta in ännu fler, enligt myndigheten..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
MSB, Norrland, Gotland, Södermanland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MSB, Ytterligare, helikoptrari , brandberedskap

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

”Stryker inte medhårs” – storbråk efter gängsamtal

Ett samtal om integration och gängkriminalitet på Bokmässan har vållat stor debatt i sociala medier. ”Min uppgift är inte att stryka medhårs”, skriver moderatorn Alexandra Pascalidou till SvD. .

SvD - 15 minuter sedan

Valröran hotar förvärra Europas energikris

Det osäkra tyska valresultatet kan få många konsekvenser bortom Tysklands gränser. Surdegen Nord Stream 2 kan återigen sätta käppar i hjulet för tyska politiker – och för ett naturgasberoende Europa..

SvD - 15 minuter sedan

L-topp vill kunna sparka vaccinvägrare i vården

S i Stockholm vill att det ska gå att tacka nej till ovaccinerad personal vid nyanställningar. Sjukvårdsregionrådet Anna Starbrink (L) tycker att en sådan lösning är krånglig, och vill i stället se mer långtgående ändringar i smittskyddslagen för att kunna sparka vaccinvägrare..

SvD - 30 minuter sedan

Böter efter skandalfesten i Brann

SvD - 30 minuter sedan

Voi om dödsolyckan: Otroligt tragisk händelse

Den elsparkcykel som var inblandad i söndagens dödsolycka i Västerås, där en man i 80-årsåldern avled, tillhör uthyrningsföretaget Voi.”Dödsolyckan i Västerås är en otroligt tragisk händelse. Våra tankar går till mannens familj och anhöriga”, skriver operatören i ett uttalande på måndagseftermiddagen..

SvD - 30 minuter sedan

Siemiatkowski noterar sitt investmentbolag

Klarnagrundaren Sebastian Siemiatkowski samlar tillsammans med frun Nina sina investeringar i Flat Capital. Nu börsnoteras bolaget.– Vi uppmanar ingen att spekulera i vår aktie på kort sikt, säger vd Hanna Wachtmeister..

SvD - 1 timme sedan

Charmig guidning i dansens möjligheter

Koreografen Björn Säfsten dansar och talar sig genom sin egen historia i den samtida dansen. Det är en personligt och pedagogiskt..

SvD - 1 timme sedan

Pessimism om taxonomin i EUOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.