SvD > Ekonomi

Wednesday, 22 September, 16:40

SvD - 29 jul 21 kl. 20:31

Klarnas vd backar från sitt påståendeTidigare i veckan drabbades Klarnas kunder av dubbeldebiteringar. Till en början skrev Klarna att Bankgirot var delansvarig för problemet, men vd backar nu från påståendet..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Klarnas, Klarna, Bankgirot

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klarnasvd , backarfrån , sitt, påstående

Fler nyheter från SvD

SvD - 30 minuter sedan

Andersson: Vinstintresse och skola oförenligt

Finansminister Magdalena Andersson, tippad som ny partiledare för S, understryker partiets nyskärpta ton om vinster och friskolor.– Vinstintresse och utbildning passar inte ihop, anser hon..

SvD - 3 timmar sedan

Evergrande får börserna

att darra. Den kinesiska fastighetsjätten har problem att betala sina miljardskulder, vilket väckler dåliga minnen från finanskrisen 2007-2008 till liv. Kan Evergrande bli nästa Lehman Brothers?

SvD - 3 timmar sedan

Tysk ekonomi bromsar in

SvD - 7 timmar sedan

Lyft på Stockholmsbörsen

SvD - 7 timmar sedan

Ny kommun toppar näringslivets lista

Vårgårda har bästa näringslivsklimatet, enligt årets rankning. Generellt är det pendlingskommunerna som får högst betyg av företagen. Malå är kommunen som klättrar mest..

SvD - 7 timmar sedan

Traton vinstvarnar

SvD - 10 timmar sedan

Experter: Oklart om Cementa-lagen får grönt ljus

Riksdagen säger sannolikt ja till regeringens lagförslag som ska ge möjlighet för Cementa att fortsätta sin verksamhet. Men om lagen prövas i domstol är det inte självklart att den lyckas passera, enligt två grundlagsexperter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.