GT > Nyheter

Saturday, 18 September, 01:46

GT - 29 jul 21 kl. 18:26

Person knivskuren i kinden – förd till sjukhusUnder torsdagskvällen fick polisen in ett larm om en person som blivit knivskuren i kinden. Enligt polisen har gärningspersonen i samband med ett bråk attackerat personen med kniv som sedan fick föras till sjukhus. En person är gripen misstänkt för grov misshandel. .
Läs mer på GT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Person knivskureni , kinden, fördtill , sjukhus

Fler nyheter från GT

GT - 2 timmar sedan

Plats avspärrad – grovt brott utreds i Filipstad

En plats har spärrats av i Filipstad till följd av en utredning gällande ett grovt brott, skriver Filipstads Tidning.En större polisinsats pågår på platsen..

GT - 5 timmar sedan

Så ska regionen vaccinera den yngsta åldergruppen

Snart börjar vaccinationerna av landets 12-15-åringar.I Västra Götaland finns 75 000 barn i åldersgruppen. – Det är viktigt att vaccinationerna genomförs i en trygg miljö.

GT - 7 timmar sedan

Borås förbereder sig inför hundraårsregn

Borås förbereder sig för ”hundraårsregn”.Nu tar de hjälp av SMHI för att vara väl utrustade när skyfallet slår till.– Jag tror om jag ska vara ärlig att vi kommer få en hel del överraskningar av det material SMHI tar fram, säger David von Sydow, klimatanpassningssamordnare i staden till Borås Tidning..

GT - 7 timmar sedan

Larm om storbråk – med 50-tal maskerade personer

Polisen larmades på fredagen om att ett 50-tal svartklädda och maskerade personer samlats i Vasaparken i Göteborg.Enligt anmälarna var det hätsk stämning och möjligen början på ett bråk.När polis kom till platsen skingrades personerna..

GT - 10 timmar sedan

Tobias Hysén visar upp otäcka skadan

GÖTEBORG. Ett sträckt ben rätt i ansiktet resulterade bland annat i bruten näsa och kraftig hjärnskakning. Men nu är Tobias Hysén, 39, tillbaka på fotbollsplanen igen – i en mask han har fått låna av IFK Göteborg.

GT - 11 timmar sedan

Stärkta misstankar mot SD-politikern

En SD-politiker i Sjuhärad misstänks för att ha mördat sin hustru.Efter att misstankarna stärkts häktades han på fredagen på sannolika skäl misstänkt för mord, rapporterar BT.– Jag förnekar brott och anser att jag är helt oskyldig till den saken.

GT - 12 timmar sedan

Två mammor åtalas för människoexploatering

Två unga flickor upptäcktes när de satt och tiggde vid ett torg i somras.Nu åtalas deras mammor för människoexploatering av sina döttrar.– Det är brottsligt att exploatera personer under 18 år för tiggeri, säger Eva Larsson, utredare vid polisen i region väst, i ett pressmeddelande..

GT - 13 timmar sedan

28 konserter som du inte vill missa

Den 29 september släpps restriktionerna för deltagartak i Sverige och det blir med andra ord fritt fram för publikhaven, arenaspelningarna och de svettiga klubbkvällarna som så många har längtat efter.GT:s Linnea Lundström har samlat konserterna du verkligen inte vill gå miste om, och guidar dig igenom det kommande musikåret i Göteborg..

GT - 14 timmar sedan

Dömdes för mord på sin vän – frias i hovrätten

Knarkaffären gick fel – då knivdödade han sin vän.Den 28-åriga mannen som dömdes till fängelse i 12 år för mord har hävdat nödvärn.I dag rev hovrätten upp domen och friade mannen för mordet:”Gärningen var därmed inte uppenbart oförsvarlig och således inte brottslig”, skriver hovrätten i domen..

GT - 15 timmar sedan

Då kommer ny en val till Plikta

Förra helgen brann den populära valen på Plikta lekplats i Slottsskogen ner. Men blåvalen kommer att komma tillbaka – och kanske i lite ny tappning. – Vi för en dialog med tillverkaren nu om exakt hur valen ska se ut och vad vi kan göra för att få den mer tålig i framtiden, säger Per Åberg, enhetschef Slottsskogen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.