GlobeNewswire > Ekonomi

Tuesday, 21 September, 08:00

GlobeNewswire - 29 jul 21 kl. 18:15

Sinch AB (publ): Försäljning av teckningsoptioner från incitamentsprogram i Sinch AB (publ)Pressmeddelande Stockholm, Sverige – Sinch AB (publ) – XSTO: SINCH
Sinch AB (publ), en ledande global leverantör av molntjänster för kundinteraktion via mobilen, meddelar idag att vd och andra ledande befattningshavare har sålt teckningsoptioner i Sinch kopplat till incitamentsprogrammet LTI 2018. Incitamentsprogrammet LTI 2018 beslutades av bolagsstämman i Sinch den 18 maj 2018 och består av sex olika serier. Serie 1-3 består av teckningsoptioner som Sinch AB överlåtit till anställda mot kontant ersättning. Serie 4-6 består av personaloptioner som anställda erhåller över tid som löneförmån. Varje option ger rätt att teckna tio aktier.
Läs mer på GlobeNewswire
Läs mer om:
AB, Sinch AB, XSTO, Sinch, LTI, MAR, Oscar Werner, Finansinspektionens, HeathChief Strategy Officer, Head, Investor RelationsSinch AB, Mobile, Stockholm, Nasdaq Stockholm, Xstosinch, CEST

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SinchAB , publ, Försäljningav , teckningsoptionerfrån , incitamentsprogrami , Sinch AB publ

Fler nyheter från GlobeNewswire

GlobeNewswire - 15 timmar sedan

Kallelse till Extra Bolagsstämma i Copperstone Resources AB (publ)

Aktieägarna i Copperstone Resources AB (publ) (”Copperstone” eller ”Bolaget”) kallas härmed till extra bolagsstämma den 14 oktober 2021.
Som en försiktighetsåtgärd med anledning av covid-19-pandemin och med hänsyn till våra aktieägare och medarbetare, har Copperstones styrelse beslutat att stämman ska genomföras utan fysisk närvaro av aktieägare, ombud eller utomstående och att aktieägarna ska ha möjlighet att utöva sin rösträtt endast genom poströstning på förhand. Aktieägarna kommer att ha möjlighet att ställa frågor skriftligen före stämman.

GlobeNewswire - 16 timmar sedan

Clean Motion AB:s företrädesemission tecknades till cirka 397 procent

Utfallet i den fullt garanterade nyemission av units om cirka 25,7 MSEK med företrädesrätt för befintliga aktieägare (”Företrädesemissionen”) i Clean Motion AB:s (publ), (”Clean Motion” eller ”Bolaget”), vars teckningsperiod avslutades den 15 september 2021, visar att 22 255 380 units tecknats i Företrädesemissionen med stöd av uniträtter, vilket motsvarar cirka 95 procent av Företrädesemissionen. Därutöver har Bolaget mottagit anmälningar om att teckna 71 077 454 units utan stöd av uniträtter, vilket motsvarar cirka 302 procent av Företrädesemissionen. Företrädesemissionen tecknades därmed till cirka 397 procent.

GlobeNewswire - 23 timmar sedan

Copperstones valberedning föreslår ändringar i styrelsesammansättningen

Valberedningen för Copperstone Resources AB (publ) har meddelat bolaget att man föreslår förändringar i bolagets styrelsesammansättning, och att en extra bolagsstämma ska hållas den 14 oktober 2021. Markus Petäjäniemi föreslås av valberedningen att väljas till ny styrelseledamot och vice styrelseordförande.
”Vi ser oerhört positivt på att Markus Petäjäniemi har föreslagits av valberedning och är beredd att ta plats i styrelsen som vice ordförande.

GlobeNewswire - Igår: 08:00

Copperstone Resources utökar Viscaria-projektet

Kiruna 20 september, 2021
Baserat på framgångsrika kärnborrningar samt det generella läget på kopparmarknaden har Copperstone Resources AB (publ) idag reviderat och utvidgat den totala resurs- och produktionsambitionen för återöppnandet av Viscaria koppargruva i Kiruna, Sverige. Företaget utför nu, i fasen för genomförbarhetsstudie, en modellering och planering för en ökad årlig gruvdrift till 3 Mton, jämfört med tidigare antaganden om 2 Mton. Den beräknade årliga nettovinsten efter utökningen bedöms därmed stiga från 400 MSEK till cirka 850 MSEK.

GlobeNewswire - 17 sep 21 kl. 18:09

Palette Life Sciences lanserar ny varumärkeswebbplats med USA:s portfölj

Varumärkesuppdatering för USA och globala kommersiella produkter för behandling av ouppfyllda medicinska behovSANTA BARBARA, Kalifornien och STOCKHOLM, Sverige, Sept. 17, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- Palette Life Sciences, ett helt integrerat globalt företag inom biovetenskap som arbetar för att förbättra patientutfall, lanserade idag sin nyligen uppdaterade webbplats Palettelifesciences.com.

GlobeNewswire - 17 sep 21 kl. 09:30

Riksgälden föreslår i stort oförändrade riktlinjer för statsskulden

Riksgälden föreslår i stort oförändrade riktlinjer för statsskulden Riksgälden föreslår inga väsentliga ändringar i riktlinjerna för förvaltningen av statsskulden. Förslaget till riktlinjer för 2022 lämnas till Finansdepartementet i dag. Riksgälden ser inte behov av några större ändringar i riktlinjerna efter att de justeringar som gjorts de senaste åren har lett till en mer övergripande styrning av skuldförvaltningen.

GlobeNewswire - 16 sep 21 kl. 17:50

Saniona utser Robert Hoffman till ny styrelseledamot och ordförande för revisionsutskottet

PRESSMEDDELANDE 16 september 2021 Saniona (OMX: SANION), ett biofarmaceutiskt företag med klinisk utveckling fokuserad på sällsynta sjukdomar, tillkännager idag att styrelsen kompletteras med Robert E. Hoffman enligt beslut av den extra bolagsstämma som avhölls den 16 september 2021. Hoffman är en erfaren finansdirektör och styrelseledamot, med nära 30 års erfarenhet inom redovisning, ekonomiförvaltning, kapitalanskaffning, strategisk planering, företagsledning, investerarrelationer och ledarskap.

GlobeNewswire - 16 sep 21 kl. 17:45

Kommuniké från extra bolagsstämma den 16 september 2021 i Saniona AB

PRESSMEDDELANDE 16 september 2021 Idag, den 16 september 2021, hölls extra bolagsstämma i Saniona AB. Mot bakgrund av den pågående covid-19-pandemin och i syfte att minska risken för smittspridning genomfördes extra bolagsstämman enbart genom förhandsröstning (poströstning) med stöd av tillfälliga lagregler. Nedan följer en sammanfattning av de beslut som fattades.

GlobeNewswire - 16 sep 21 kl. 17:10

Värdet på försäljningssäsongens förmedlingsförsäljning översteg klart nivån före pandemin

Saga Furs Oyj, insidermeddelande 16.9.2021 kl.

GlobeNewswire - 16 sep 21 kl. 15:45

Bilia AB – Valberedning inför årsstämman 2022


Bilia AB:s årsstämma antog 2016 en instruktion för utseende av valberedningen som gäller till dess bolagsstämman beslutar om ändring eller upphävande. Enligt instruktionen ska bolaget ha en valberedning bestående av bolagets styrelseordförande samt en representant vardera för de två till fyra till röstetalet största aktieägarna registrerade hos Euroclear Sweden AB vid det månadsskifte som föregår tillsättandet av valberedningen. Valberedningen inför årsstämman 2022 utgörs av följande ledamöter:   ·  Mats Qviberg, i egenskap av styrelseordförande i Bilia AB
  ·  Tim Floderus, för Investment AB Öresund, valberedningens ordförande
  ·  Sofia Olsson, för familjen Engebretsen
  ·  Katarina Hammar, för Nordea Investment Funds

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.