Corren > Nyheter

Monday, 27 September, 18:45

Corren - 29 jul 21 kl. 18:00

Felparkerade elsparkcyklar fara för synskadadeElsparkcyklarnas kritiker hävdar ofta att fordonen är ett irriterande inslag i stadsmiljön. Men för vissa personer är tvåhjulingarna inte bara störande – de kan rent av vara farliga även när de står parkerade..
Läs mer på Corren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Felparkerade, elsparkcyklar, faraför , synskadade

Fler nyheter från Corren

Corren - 5 minuter sedan

Tyskt val kan göra EU mer svenskt

Mer klimatpolitik, men också en sparsam ekonomi. Det tyska valet kan ge ett uppsving till svenska hjärtefrågor i EU, oavsett hur regeringsförhandlingarna landar i Berlin. I Bryssel jublas det bland både gröna och liberaler..

Corren - 15 minuter sedan

Efter migrantdöd – Ylva Johansson till Polen

Hallå ministern, varför svarar ni inte? EU:s inrikeskommissionär Ylva Johansson har förgäves försökt få kontakt med Polen efter den senaste tidens migrantdöd vid gränsen mot Belarus. Nu åker hon till Warszawa för att pröva på plats..

Corren - 15 minuter sedan

Guardiola om Messi: "En överraskning för alla"

Lionel Messi lämnade Barcelona för Paris Saint-Germain. Sommarens transferbomb fick till och med hans förre tränare Pep Guardiola att höja på ögonbrynen. –Det var en överraskning för alla, men det som hände, hände.

Corren - 30 minuter sedan

Zs Bilvård - enskild firma startar i Linköping

Zs Bilvård verksamhet ska vara "verksamhet inom bilvård samt rekonditionering"..

Corren - 30 minuter sedan

Högt bokningstryck på resor efter hävd avrådan

För ressugna svenskar var fredagens besked om hävda restriktioner efterlängtat. Under helgen slog resebokningarna nya rekord och det är de långväga resmålen som är mest eftersökta..

Corren - 45 minuter sedan

Just nu: Fordon stillastående på E4 - problem i trafiken

Ett stillastående fordon påverkar trafiken i riktning mot Gränna på E4 mellan trafikplatserna Linköping Väst och Mantorp, uppger Trafikverket..

Corren - 45 minuter sedan

Byggbranschen i Mjölby får tillskott - nytt bolag startar

Östgöta Bygg & Interiör AB ska syssla med "byggverksamhet"..

Corren - 45 minuter sedan

Inbrottsvåg i Vadstena: Tjuvar plockade bort fönster

Flera villor i Vadstena utsattes för inbrott under den gångna helgen. Enligt polisen rör det sig om liknande tillvägagångssätt..

Corren - 45 minuter sedan

M håller dörrarna öppna: "Kan prata med alla"

I tolv år styrde S och M Åtvidaberg tillsammans. Efter valet 2018 gick partierna isär. M gick i opposition, men vill nu tillbaka i majoritet.

Corren - 45 minuter sedan

Stora skillnader i vaccinationstäckning i Linköping

Linköping är en segregerad stad. I delar av Skäggetorp har endast 60 procent av den vuxna befolkningen tagit den första vaccindosen. I delar av Vidingsjö och Hjulsbro har över 90 procent av invånarna över 18 år tagit den första sprutan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.