Corren > Nyheter

Monday, 27 September, 19:18

Corren - 29 jul 21 kl. 17:00

Museet öppnar efter pandemiuppehållPå lördagen den 31 juli öppnar ÅSSA-museet upp efter pandemiuppehåll sedan oktober i fjol. "Det tycker vi är jättekul", säger Lars Bogren på museet..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
ÅSSA, Lars Bogren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Museetöppnar efter , pandemiuppehåll

Fler nyheter från Corren

Corren - 15 minuter sedan

EU och USA pressar Iran om inspektioner

EU och USA uppmanar Iran att ge FN:s atomenergiorgan IAEA tillgång till en anläggning med koppling till landets kärnenergiprogram. Iran hävdar att anläggningen inte ingår i det avtal som slutits..

Corren - 15 minuter sedan

Fathma kämpar – för att få grannarna att ta vaccin

Vaccinationsgraden är låg i Skäggetorp. Men samtidigt som ryktesspridning på sociala medier och lågt förtroende för myndigheter bidrar till de låga siffrorna finns det boende i området som kämpar för att fler ska ta vaccin mot covid-19..

Corren - 15 minuter sedan

Nytt äventyrsland på väg till Motala

Med fantasin hjälp vill de locka barn att lämna sina skärmar och gå på äventyr i skogen. Nu kan Motala bli först i världen med nya upplevelsekonceptet..

Corren - 15 minuter sedan

"Ensamhet är lika skadligt som att röka 15 cigaretter"

Vikten av vänskap och hur man fördjupar och förädlar den är temat för nya boken "Länge leve vänner" med Linköpingsbördige Pär Flodin som en av tre författare..

Corren - 15 minuter sedan

Vd: Till Nasdaq med plan för tiofaldigad volym

Polestars vd Thomas Ingenlath siktar på snabb expansion. På fyra år ska leveransvolymen tiofaldigas, med tre nya modeller och 16 nya marknader. Snabbvägen in på Nasdaqbörsen, via en fusion, ger rätt finansiella muskler till satsningen, tror han..

Corren - 30 minuter sedan

Guteland vänder hem - tar sikte på riksdagen

Socialdemokraterna måste ta initiativet och bli det ledande partiet i arbetet med klimatomställningen..

Corren - 30 minuter sedan

Coop återkallar tofu – kan innehålla fisk

Coop återkallar varan Skärgårdstofu med tångkaviar..

Corren - 45 minuter sedan

Tyskt val kan göra EU mer svenskt

Mer klimatpolitik, men också en sparsam ekonomi. Det tyska valet kan ge ett uppsving till svenska hjärtefrågor i EU, oavsett hur regeringsförhandlingarna landar i Berlin. I Bryssel jublas det bland både gröna och liberaler..

Corren - 45 minuter sedan

Efter migrantdöd – Ylva Johansson till Polen

Hallå ministern, varför svarar ni inte? EU:s inrikeskommissionär Ylva Johansson har förgäves försökt få kontakt med Polen efter den senaste tidens migrantdöd vid gränsen mot Belarus. Nu åker hon till Warszawa för att pröva på plats..

Corren - 45 minuter sedan

Guardiola om Messi: "En överraskning för alla"

Lionel Messi lämnade Barcelona för Paris Saint-Germain. Sommarens transferbomb fick till och med hans förre tränare Pep Guardiola att höja på ögonbrynen. –Det var en överraskning för alla, men det som hände, hände.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.