Expressen > Nyheter

Sunday, 26 September, 08:15

Expressen - 29 jul 21 kl. 16:56

Strandade passagerare fick gå på rockkonsertKraftiga vindar gjorde att passagerare inte fick stiga av i Visby på torsdagen, och båten styrde färden mot Mariehamn. Tallink Silja erbjuder passagerarna både gratis lunch ombord och gratis inträde till en festival i Mariehamn som plåster på såren. – Det var inte coronaanpassat någonstans, säger passageraren Christopher Karlson. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Visby, Mariehamn, Silja, Christopher Karlson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Strandade, passagerarefick gå på , rockkonsert

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Val i Tyskland 2021 – följ händelserna direkt

Tyskland går till ett dramatiskt val på söndagen och ska få en ny förbundskansler efter Angela Merkel.Expressen rapporterar direkt om valdagen och valvakan.Följ rapporten här nedan..

Expressen - 2 timmar sedan

Tyska metoderna mot gängvåldet: ”Mord är ovanligt”

BERLIN. Sverige och Tyskland har ungefär lika mycket narkotika, liknande vapenlagar och en nästan lika stor invandring – ändå dör bara en tiondel så många unga män i skjutningar här.I Sverige ökar skjutningarna, i Tyskland minskar de.

Expressen - 30 minuter sedan

”Skulle inte säga något – inte göra någon hysteri”

Tantrafestivalen i Molkom blev en coronahärd där över 100 personer smittades.Först togs det beslut om att hemlighålla de första fallen.– Jag fick veta att jag inte skulle säga något till någon.

Expressen - 1 timme sedan

Återförenas med familjen efter över 1,5 år på hotell

ULLARED. Efter mer än ett och ett halvt år på hotell flyttar Glenn Strömberg, 62, hem till Bergamo igen.Corona och restriktionerna runt pandemin har hållit honom borta från hemmet och familjen i den norditalienska staden, som i början av pandemin var sjukdomens europeiska epicentrum.

Expressen - 1 timme sedan

Här förs knarket över till skåpbilen – filmas i smyg

Mannen i 20-årsåldern var tillvardags egenföretagare i Trelleborg.Efter att ha fångats på polisens drönarkamera kan hans eventuella dubbelliv ha avslöjats. Nu åtalas han för grovt narkotikabrott vid Malmö tingsrätt, misstänkt för att ha tagit emot och distribuerat över 70 kilo cannabis..

Expressen - 1 timme sedan

Kaoset i Norge när landet öppnade upp

Våldsamt, långa köer och fylla. Öppnandet av Norge kan inte beskrivas annat än kaotiskt. Samtidigt kritiseras statsminister Erna Solberg för den snabba öppningen.

Expressen - 2 timmar sedan

Tyska metoderna mot våldet: ”Mord är ovanligt”

BERLIN. Sverige och Tyskland har ungefär lika mycket narkotika, liknande vapenlagar och en nästan lika stor invandring – ändå dör bara en tiondel så många unga män i skjutningar här.I Sverige ökar skjutningarna, i Tyskland minskar de.

Expressen - 3 timmar sedan

Så lever de som tjänar bäst i rika kommunen

Lilla Lomma är en av de rikaste kommunerna i Sverige.  Medelinkomsten är tredje högst i landet och förra året tjänade 4,7 procent av invånarna över en miljon kronor – betydligt högre än glassiga Näset.Men det är inte de stora stjärnorna som trängs i lyxiga kustorten.

Expressen - 3 timmar sedan

Han var en av Sveriges rikaste – så lever Seth Roland Arnér i dag

Han var en av Sveriges rikaste män, sköts i benet och dömdes till långa fängelsestraff två gånger. Snart är ”skalbolagskungen” Seth Roland Arnérs personliga konkurs klar – efter 18 år. Konkursförvaltarna har hittat dolda tillgångar värda över hundra miljoner kronor – däribland en skräppåse med bananskal och värdepapper för mer än 15 miljoner kronor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.