Expressen > Opinion

Monday, 27 September, 18:30

Expressen - 29 jul 21 kl. 16:00

Nej MP – vindkraft är inte lösningenStorskalig vindkraftsproduktion leder till ökad klimatstress med ännu större risk för extremväder. Jag delar inte Lorentz Tovatts uppfattning om att allt blir bättre bara vi omvandlar ännu mer av vårt vackra land till en industrizon, skriver hotellägaren Catharina Roos i en slutreplik..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
MP, Lorentz Tovatts, Catharina Roos

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: NejMP , vindkraftär inte , lösningen

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Vem bär skulden när en kropp är till salu?

Vid sexuell exploatering finns fortfarande ett synsätt om att båda parter är lika ansvariga och att det är den utsattes ansvar att få slut på exploateringen. Men sexköp är övergrepp och det är ingen annan än förövaren som bär ansvaret för att få dem att upphöra, skriver Jacob Flärdh, Zandra Kanakaris och Gabriella Kärnekull Wolfe..

Expressen - 12 timmar sedan

Varken klass eller kultur förklarar brottsligheten

Om mindre än ett år är det val i Sverige och kriminalpolitiken blir ett av de avgörande slagfälten. Ännu dominerar två förklaringsmodeller när det handlar om grogrunden till den ofta debatterade brottsligheten i förorterna. Problemet med dessa förklaringar är tudelat.

Expressen - Igår: 07:15

Är vi på väg mot nästa covid-skandal i vården?

Covid-19 kan återigen få fäste inom äldreomsorgen. Var har de äldre tagit vägen i diskussionen? Ska en multisjuk 85-åring tvingas ta emot kroppsnära hjälp av personer som inte är vaccinerade?

Expressen - I förrgår: 07:15

S+MP:s storstadsfokus måste få ett slut

Den som lever och verkar i gles- och landsbygd möter idag orimliga och onödiga hinder. Avstånden till samhällsservice är långa och regelverken är utformade utifrån storstadsinvånarnas behov. Den rödgröna regeringens storstadsfokus måste få ett slut, skriver Nyamko Sabuni och Jakob Olofsgård (L)..

Expressen - 23 sep 21 kl. 17:30

Nu får det räcka med pratet om ”blåbruna”

De rödgröna partierna kan inte säga sanningen om resultatet av sin egen politik, så de säger osanningar om vår.Borgerlig migrationspolitik jämförs med nazismens utstuderade ondska. Om detta blir nivån i valrörelsen, så blir vi alla förlorare, skriver Ebba Busch och Andreas Carlson (KD)..

Expressen - 23 sep 21 kl. 06:15

Bästa genvägen för Sveriges nyanlända

Skaffa ett extranamn som du kan använda när du söker jobb eller köper saker på Blocket. Något internationellt doftande, med en air av Rivieran, som samtidigt inte sticker ut för mycket, skriver Mustafa Panshiri..

Expressen - 22 sep 21 kl. 17:06

Centern måste kämpa för en mer likvärdig skola

Det vi föreslår har stöd från elevorganisationer, lärarfack, skolledare och ideella skolor. Det har stöd från väljarna och från forskning. Det är dags att det även får stöd från vårt parti, skriver Niels Paarup-Petersen, Caroline von Seth och Effie Kourlos (C)..

Expressen - 22 sep 21 kl. 13:30

Låt tandvården ingå i högkostnadsskyddet

Tänderna och munnen är en del av kroppen.Tandvården borde ingå i sjukvårdens högkostnadsskydd och Socialdemokraterna borde göra detta till en av sina främsta valfrågor, skriver regionpolitikerna Henrik Fritzon, Talla Alkurdi och Håkan Linnarsson (S)..

Expressen - 22 sep 21 kl. 06:15

EU måste arbeta för att Dawit Isaak släpps fri

20 år efter fängslandet av Dawit Isaak behöver regeringen ompröva sin politik för att få honom fri. Regeringen, såväl som svenska EU-parlamentariker, bör arbeta för att frisläppandet av Isaak och andra politiska fångar blir en förutsättning för ett närmare samarbete med Eritrea inom EU:s partnerskap med Afrikas horn, skriver flera kulturchefer och organisationer..

Expressen - 21 sep 21 kl. 17:39

Moderaterna värnar de utländska talangerna

Maria Malmer Stenergard (M) försvarar det föreslagna lönekravet:”Med vårt förslag värnar vi den högkvalificerade arbetskraftsinvandringen, samtidigt som vi tar krafttag mot fusket.”.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.