Expressen > Kultur

Wednesday, 22 September, 17:17

Expressen - 29 jul 21 kl. 16:00

De barnlösas klubb är  en ogästvänlig platsAnna Björklund svarar på Elina Pahnkes text om barnlöshet i Aftonbladet Kultur..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Björklund, Elina Pahnkes, Aftonbladet Kultur

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De barnlösas, klubbär en , ogästvänligplats

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

Jens Liljestrands roman gör internationell succé

Jens Liljestrands nya roman ”Även om allt tar slut” befinner sig mitt i den pågående klimatkrisen och redan innan den har recenserats på de svenska kultursidorna har boken sålts till 13 länder utanför Sverige.– Det är ett ämne som är aktuellt i alla länder i världen, men det finns en brist på berättelser som sätter ord på de känslor som människor har, berättar författaren och Expressenmedarbetaren..

Expressen - 5 timmar sedan

”Du ska inte skaffa dig ett sånt där skägg då?”

I veckans avsnitt av av ”Två män i en podd” har Eric Schüldt flyttat till Södermalm och börjat drömma om ett annat yrkesliv, och han berättar varför han inte kunde stanna och tala när de två herrarna råkades på en promenad förra veckan. – Du ska inte skaffa dig ett sånt där skägg då, så du smälter in? undrar Daniel Sjölin, som inte ger mycket för pappor på söder..

Expressen - 11 timmar sedan

Därför bryr sig japansk elegans inte om kroppen

Kimonon, det japanska modets mest typiska plagg, blir utställning på Världskulturmuseet i Göteborg.Philip Warkander analyserar en tradition som ignorerar människokroppen..

Expressen - 11 timmar sedan

Det här är en strålande strut gott och blandat

I ”Med egen hand” skulpterar Suzanne Brøgger fram en ny samling originella kvinnor.Nina Lekander blir hänförd av att läsa om författarens egna förebilder..

Expressen - Igår: 15:00

Rata inte ”Amorina” på grund av n-ordet

Den nya utgåvan av Bengt Anderbergs ”Amorina” har stoppats knappt en månad innan släppdatum.Ingrid Norrman tycker det är sorgligt att Bonniers och Författarcentrum Väst blev ängsliga..

Expressen - Igår: 11:46

Stig ner till människorna i migrationens trauma

Teater Galeasens ”Irakisk Kristus” har nypremiär efter pandemi-stoppet.Maria Edström stiger äntligen ner i Hassan Blasims surrealistiska och berörande inferno..

Expressen - Igår: 06:00

Han tar oss till en tid när avrättningar var folkfester

Niklas Natt och Dag avslutar med ”1795” sin stora spänningssvit om skiten som fanns runt Gustav III:s dagar.Maria Edström vandrar imponerad genom döden och berusningen som var Stockholm på 1700-talet..

Expressen - Igår: 06:00

Det stinker om graven som Östergren öppnat

I ”Två pistoler” riktar Klas Östergren blicken mot Gustav III och hovstallmästare Adolf Fredrik Muncks berättelse.Valerie Kyeyune Backström följer med i intrigerandets spring i de kungliga korridorerna. .

Expressen - Igår: 04:30

Alla har svårt att somna – Henrik Ståhl har lösningen

Henrik Ståhl tröttnade på Sveriges politiska teatervärld och den lilla publiken.Han hade problem med alkoholen och festerna, grubblet och panikångesten.”Jag klämde mig ut från planet och blev jagad och fasthållen.

Expressen - Igår: 19:00

Inte läge prata om er uppväxt, Bali och Bergfeldt!

Både Carina Bergfeldt och Hanif Bali har varit i blåsväder och samtidigt hänvisat till sina tuffa uppväxter.Anna Gullberg skriver om cynismen i att använda dessa erfarenheter som en emotionell sköld..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.