Regeringen > Nyheter

Friday, 17 September, 18:09

Regeringen - 29 jul 21 kl. 11:00

Professionsprogram för rektorer, lärare och förskollärareI denna promemoria föreslås att ett nationellt professionsprogram för rektorer, lärare och förskollärare ska inrättas med syftet stärka skolprofessionerna, höja kvaliteten på utbildningen och öka skolprofessionernas attraktionskraft..
Läs mer på Regeringen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Professionsprogramför , rektorer, lärareoch , förskollärare

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 1 timme sedan

emiss av kompletterande förslag till Havs- och vattenmyndighetens rapport om producentansvar för fiskeredskap

Här kan du se vilka instanser som ombetts svara på Miljödepartementets remiss av kompletterande förslag till Havs- och vattenmyndighetens rapport om producentansvar för fiskeredskap..

Regeringen - 1 timme sedan

Remittering av promemorian ”Översyn av bestämmelserna om fluorerade växthusgaser, ozonnedbrytande ämnen och tillhörande miljösanktionsavgifter”

Här kan du se vilka instanser som ombetts svara på Miljödepartementets remiss av promemorian "Översyn av bestämmelserna om fluorerade växthusgaser, ozonnedbrytande ämnen och tillhörande miljösanktionsavgifter"..

Regeringen - 3 timmar sedan

MSB och Trafikverket får i uppdrag att planera och förbereda vidare utveckling av Rakel, Generation 2

Regeringen avser att ge Myndig­heten för sam­hälls­skydd och bered­skap (MSB) och Trafik­verket i uppdrag att planera och förbereda vidare utveck­ling och etable­ring av nästa generations säkra, robusta och till­gängliga kommunika­tions­lösning för polis, räddnings­tjänst, akut­sjukvård och andra samhälls­viktiga aktörer. För detta avsätter regeringen 52 miljoner kronor i budget­propo­sitionen för 2022 och 47 miljoner kronor 2023..

Regeringen - 3 timmar sedan

Regeringen fortsätter stötta svenska jobb och företag genom krisen

Regeringen har vidtagit krisåtgärder av historisk storlek för att stötta svenska jobb och företag under pandemin. I slutet av september ska flera restriktioner i samhället tas bort. Då genomförs också förändringar i stöden till företag..

Regeringen - 3 timmar sedan

Skattelättnad för cykelförmån och skattefri uthyrning av personliga tillgångar

I lagrådsremissen föreslås att det införs en skattelättnad för förmån av att använda cykel som tillhandahålls av arbetsgivaren för privat bruk..

Regeringen - 4 timmar sedan

Per Olsson Fridh presenterar budgeten i Jönköping

Måndag, 20 september, presenterar minister för internationellt utvecklingssamarbete Per Olsson Fridh regeringens budgetproposition för 2022 vid en pressträff i Jönköping..

Regeringen - 4 timmar sedan

Försvarsministern besöker Natodagarna i Tjeckien

Den 18–19 september genomförs de årliga Natodagarna och det tjeckiska flygvapnets dagar i Ostrava, Tjeckien, där Sverige för andra gången har rollen som Special Partner Nation. Försvarsminister Peter Hultqvist kommer att invigningstala samt genomföra bilaterala möten med bland andra Tjeckiens och Slovakiens försvarsministrar..

Regeringen - 5 timmar sedan

Fortsatt beredskap för att hantera covid-19-pandemin

Regeringen föreslår stora satsningar på att hantera covid-19-pandemin eftersom den fortfarande är en stor utmaning i Sverige såväl som globalt. Bland annat föreslås ytterligare medel till vaccin och vaccinationer, storskalig smittspårning och testning samt förstärkning till myndigheter som har centrala uppgifter i hanteringen av pandemin. Regeringen föreslår också förlängt undantag i sjukförsäkringen vid uppskjuten vård och rehabilitering och förlängd möjlighet till ersättning när skola eller förskola stänger..

Regeringen - 5 timmar sedan

Statsminister Stefan Löfven och utrikesminister Ann Linde till FN:s generalförsamling

Statsminister Stefan Löfven och utrikesminister Ann Linde reser till New York för att delta vid öppnandet av FN:s 76:e Generalförsamling (UNGA) i New York den 21 september 2021..

Regeringen - 6 timmar sedan

Effektivare tillståndsprocesser, klimatsatsningar och kompetenslyft ska bidra till grön återstart

Den gröna återstarten av svensk ekonomi efter pandemin fortsätter. Idag presenterade miljö- och klimatminister Per Bolund och jämställdhets- och bostadsminister Märta Stenevi historiskt stora satsningar på miljö och klimat, i budgetpropositionen för 2022. Satsningarna ska ta Sverige framåt efter pandemin, samtidigt som vi bygger ett grönare och mer hållbart samhälle..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.