SVT > Inrikes

Saturday, 18 September, 00:53

SVT - 29 jul 21 kl. 09:57

Ännu mer regn väntas – SMHI går ut med varningarDet har varit dramatiskt väder i flera delar av Sverige de senaste dagarna. Nu väntas ännu mer regn på kort tid. SMHI har utfärdat klass-1 varningar för både Dalarnas och Gävleborgs län..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SMHI, Sverige,  dalarnas, Gävleborgs

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ännu, mer, regn, väntas, SMHI, gårut med , varningar

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

Hård debatt om politisering i kyrkan

En kampanjorganisation för Socialdemokraterna eller en öppen och inkluderande kyrka som hotas av högernationalismen? Kyrkopolitiker från Sverigedemokraterna och Socialdemokraterna gav uttryck för vitt skilda uppfattningar om tillståndet i Svenska Kyrkan när de möttes i en debatt inför kyrkovalet i Aktuellt..

SVT - 3 timmar sedan

Efter anklagelserna mot Bali – nu ger flickan sin version

Den moderata riksdagsledamoten Hanif Bali har tagit time out från politiken sedan han utreds av polis efter anklagelser om sexuella närmanden mot en då 15-årig flicka. I en intervju med HD-Sydsvenskan ger flickan nu sin version av historien. – Jag var liksom inte kär i honom.

SVT - 5 timmar sedan

Kosttillskott återkallas efter giftlarm

Ett parti av kosttillskottet Ashwagandha återkallas sedan rester av bekämpningsmedlet etylenoxid upptäckts vid analys, skriver Livsmedelsverket i ett pressmeddelande..

SVT - 5 timmar sedan

Magnus Uggla om sin covid-isolering: Har inte ens kramat fru och dotter

Magnus Uggla slog igenom som artist i slutet av 70-talet och har gett ut över 20 album, skrivit böcker och arbetat som skådespelare. Men under corona gick han i total isolering, berättar han i Skavlan. Inte ens fru och barn fick krama honom.

SVT - 9 timmar sedan

Riksdagsledamoten Hanif Bali (M) tar time out från politiken

Riksdagsledamoten Hanif Bali (M) tar en time out från politiken efter besked om att han utreds för misstänkt utnyttjande av barn för sexuell posering, uppger Moderaternas gruppledare i riksdagen för Sveriges Radios Ekot..

SVT - 10 timmar sedan

Busch betalar skadestånd till förtalat ombud

Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch betalar skadestånd till den man hon dömts för att ha pekat ut som brottslig i samband med en uppmärksammade hustvist, avslöjar Expressen. Det innebär att Busch undviker en ny rättslig process..

SVT - 11 timmar sedan

Fyra personer åtalade efter Trojan Shield

Fyra personer åtalas för flera fall av grovt narkotikabrott och synnerligen grov narkotikasmuggling. Åtalen är de första i Sverige kopplade till sommarens stora internationella operation Trojan Shield..

SVT - 11 timmar sedan

Miljoner och miljarder – vad betyder egentligen budgetsatsningarna?

35 av de 74 miljarderna som regeringen lägger på nya satsningar i statsbudgeten är lånade pengar. Åsikterna bland ekonomer går isär om det är rätt eller fel att låna för att spendera på det här sättet..

SVT - 12 timmar sedan

Tittartombola: Era frågor om kyrkovalet

Hur fungerar kyrkovalet egentligen? Vi har samlat ihop frågor från er tittare – och tagit hjälp av Lisa Lindström i Katarina församling i Stockholm för att få svar..

SVT - 12 timmar sedan

Pressen mot M-ledningen: Skilda meningar om hanteringen av Hanif Bali

Moderaternas partiledning utsätts för hård press just nu – både utifrån men också inifrån partiet. Detta efter anklagelserna om sexuellt olämpligt beteende som riktats mot riksdagsledamoten Hanif Bali (M) – som nu utreds av åklagare efter flera polisanmälningar. – Vi andra hade kastats ut omedelbart, säger en av de kritiska moderater SVT Nyheter har talat med..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.