SvD > Ekonomi

Sunday, 19 September, 06:41

SvD - 29 jul 21 kl. 09:04

Airbus räknar med fler leveranser
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Airbus, räknarmed , fler, leveranser

Fler nyheter från SvD

SvD - 6 timmar sedan

”Blir jag ansvarig för min frus skulder?”

Brevskrivaren oroas över om han blir ansvarig för sin makas skulder vid hennes bortgång. SvD:s familjeadvokat Caroline Elander Knip förklarar vad som gäller kring skulder inom ett äktenskap när en av makarna dör..

SvD - 6 timmar sedan

”Hjälp, jag saknar studieteknik”

Hon har kommit in på utbildningen hon drömde om, men börjar få panik. Hur ska hon klara sig som student? Karriärvägledaren Mette Manus ger sex enkla tips..

SvD - 6 timmar sedan

Istället för att köpa: Hyr dyra kläder för en helg

Att hyra kläder som alternativ till spontanshopping. Det är affärsidén för svenska uppstickaren Gemme som lanserades mitt under pandemin – och boomade. Nu intar allt fler aktörer marknaden för att göra svenskt mode grönare.

SvD - 14 timmar sedan

Därför är din mobil en miljöbov

Smutsig gruvbrytning, kort livscykel och energislukande datacenter –mobiltelefonen i din hand är en riktig miljöbov.Men det finns sätt att minska problemen. Frågan är bara om tillverkarna vill..

SvD - 16 timmar sedan

Svenska solcellen utmanar Kina – från Järfälla

Made in Kina eller tillverkat i Järfälla? Svenska Midsummer, som tillverkar tunnfilmssolceller som knappt syns på hustaken, har stora planer.– Om det finns någon ”silver-bullet” så är det att få fler att på allvar förstå att solenergi är den stora lösningen, säger professor Björn Sandén..

SvD - 19 timmar sedan

Rev upp allt för Gotland – sedan kom krisen

Matilda Hoffstedt flyttade från fastlandet till Gotland för att jobba med klimatsmart cement. Som ny fabrikschef hamnade hon mitt i Cementa-krisen. I dag lägger hon 80 procent av sin tid på att säkra Slite-fabrikens framtid..

SvD - 20 timmar sedan

Driftstörningar hos Handelsbanken

SvD - Igår: 06:35

Så påverkar budgeten din plånbok

Spretigt, men med ett tydligt fokus på dem som har mindre, och som haft det svårt under pandemin. Av de hittills kända budgetförslagen gynnas pensionärer, sjuka och de med lägre inkomster..

SvD - Igår: 22:15

Nedåt på Wall StreetOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.