SvD > Kultur

Sunday, 19 September, 07:15

SvD - 29 jul 21 kl. 05:35

"Better call Saul"-stjärnan på bättringsvägen
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Better, Saul

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: quot;Better, call, Saul"-stjärnan, bättringsvägen

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

Akademikernas misstag kan bli dyrköpt

En del menar att akademikernas tid är förbi. Det är en förhastad slutsats, men ”den kognitiva klassen” får se upp så den inte gör sig irrelevant..

SvD - 10 timmar sedan

Kommer Kabul att kunna hämta sig även denna gång?

Dess strategiska läge har alltid gjort Kabul till en samlingsplats för olika folk, viljor och idéer, och staden har sett många härskare komma och gå. Frågan är hur länge vi denna gång får vänta innan den åter kan bli en progressiv oas i det traditionsbundna Afghanistan..

SvD - 17 timmar sedan

Träffsäker samhällskritik triggar skamskratt

Dramatikern och regissören Paula Stenström Öhman återkommer till det socialsurrelistiska universum som blivit hennes signum. Temat är mäns våld, i en uppsättning som skickligt balanserar mellan skratt och sorg..

SvD - 20 timmar sedan

Befriande uppkäftigt när 1600-tal blir spokenword

Alexander Mørk-Eidem är tillbaka på Kulturhuset Stadsteatern med ännu en genialt lekfull klassikertolkning. ”Cyrano” är ett ungt, uppkäftigt drama om språket som vapen. Gestaltat av ett förlöst ensemblespel..

SvD - 20 timmar sedan

Templet sysselsatte 80 000 personer

Den egyptiska kulten av solguden Amon gick från att vara en av många till att bli en religion av nationella proportioner..

SvD - Igår: 07:00

Fylla kalendern

till bredden i höst eller ej? När restriktionerna slopas och trängseln återtar biosalongerna smyger sig den sociala stressen på igen..

SvD - Igår: 06:45

Anna Wahlgren: ”Jag tycks locka fram elakhet”

Anna Wahlgren har skrivit en ”vänbok” där hon höjer bortgångna dottern Sara Danius till skyarna, men går till frän attack mot andra i sin omgivning. Varför vill Sveriges tidigare supermorsa, en av våra största influencers långt innan begreppet var myntat, strida ända in i det sista?.

SvD - Igår: 21:15

Vaccinmotståndet har gamla anor

Det dröjde inte länge efter att det första vaccinet mot smittkoppor tagits fram innan obligatoriska vaccinationer blev ett faktum. Och nästan genast möttes metoden av motstånd, oftast baserat på rädslor för biverkningar..

SvD - Igår: 17:16

”Jag var tio år och föll handlöst – Nirvana!”

Har man tur får man vara med om det en gång i livet. Christian Daun är evigt tacksam för att ”Nevermind” sprängde sig in i hans liv vid tio års ålder, att den blev hans och många generationskamraters skapelseberättelse. .

SvD - Igår: 11:30

Stridsberg genomskådar alla – men dömer ingen

Sara Stridsbergs första novellsamling är rik på språklig magi. Men det är i de raka historierna hon är som bäst – och när hon skildrar krisen i Svenska Akademien med en saga som drar tankarna till ”Alice i Underlandet”..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.