SVT > Utrikes

Sunday, 26 September, 09:01

SVT - 29 jul 21 kl. 02:07

Översvämningar utreds som oaktsamhetsbrottDe dödliga översvämningarna i mitten av juli skördade minst 38 dödsoffer i Belgien..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Belgien

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Översvämningarutreds som , oaktsamhetsbrott

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Vem är Olaf Scholz?

Olaf Scholz och hans parti socialdemokratiska SPD var uträknade i tyska valet, men nu kan ”Scholzomaten” bli Angela Merkels efterträdare. Vem är Olaf Scholz?.

SVT - 4 timmar sedan

Minst tre personer döda i tågurspårning i USA

Minst tre personer har omkommit och fler skadats i samband med att ett persontåg spårat ur i den amerikanska delstaten Montana, uppger den lokala polisen..

SVT - 4 timmar sedan

Tidig ledning för Islands styrande koalition

Islands brokiga storkoalition, som leds av statsminister Katrín Jakobsdóttir från Gröna vänstern, ser i den tidiga rösträkningen ut att behålla sin majoritet i alltinget..

SVT - 13 timmar sedan

Merkel hyllar sin efterträdare: ”För ett stabilt Tyskland”

Tysklands förbundskansler Angela Merkel hyllar sin CDU-efterträdare Armin Laschet som en stabil kraft ”för Tysklands framtid”. – Det handlar om er framtid, era barns framtid och era föräldrars, sade Merkel vid ett sista kampanjmöte i västtyska Aachen. Nu är det bara timmar kvar tills de tyska vallokalerna öppnar..

SVT - 17 timmar sedan

Folkfest väntas i Norge när landet öppnar upp

Norge räknar ned. Klockan 16.00 släpps de flesta av landets coronarestriktioner.

SVT - 18 timmar sedan

Vem är Armin Laschet?

Armin Laschet är CDU:s kandidat till förbundsdagsvalet i Tyskland på söndag. Men vem är han egentligen?.

SVT - 19 timmar sedan

Regeringen sitter löst när Island går till val

Den sittande regeringen riskerar att förlora sin majoritet när Island nu går till val. Rekordmånga partier är med i kampen om de 63 platserna i alltinget, Islands nationalförsamling. För att få majoritet krävs minst 32 mandat..

SVT - 20 timmar sedan

”Mirakelhuset” klarade sig undan lavafloden på La Palma

Hundratals hus har förstörts i vulkanutbrottet på kanarieön La Palma, men ett har klarat sig undan lavafloden. Det lilla vita huset i El Paraíso ligger nu på en ö omgärdad av lava. I sociala medier kallas det ”Mirakelhuset”..

SVT - 21 timmar sedan

Brist på chaufförer orsakar bensinkris i Storbritannien

De senaste dagarna har långa köer bildats vid bensinmackar runtom i Storbritannien. På andra håll har mackar tvingats stänga helt. Bristen på lastbilschaufförer i landet har orsakat en logistisk kris, och många britter oroar sig för att bensinpumparna snart ska stå tomma..

SVT - Igår: 19:31

Löfvens uppmaning till världsledarna: ”Lyssna på vetenskapen”

Stefan Löfven (S) uppmanande i sitt tal på FN-toppmötet i New York världens ledare att lyssna på vetenskapen när det gäller klimatkrisen. – Vi måste hålla 1,5-gradersmålet levande, sade Löfven i talet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.