GlobeNewswire > Ekonomi

Thursday, 23 September, 13:01

Fler nyheter från GlobeNewswire

GlobeNewswire - 3 timmar sedan

Planerat byte i statsobligation 1063 ersätts med ren emission

Planerat byte i statsobligation 1063 ersätts med ren emission Riksgälden ersätter den planerade bytesauktionen i statsobligation 1063 med att sälja obligationen i en ordinarie auktion. Riksgälden kommer att erbjuda en volym på 500 miljoner kronor i obligationen som en del av den ordinarie auktionen den 20 oktober. Riksgäldens plan var att bygga upp den utestående volymen i obligationen som förfaller 2045 genom en bytesauktion den 21 oktober.

GlobeNewswire - 5 timmar sedan

OP Företagsbanken Abp:s partiella delning har godkänts

OP Företagsbanken Abp
OP Andelslag
Börsmeddelande
23.9.2021 kl.

GlobeNewswire - 14 timmar sedan

Efter säkerhetsgranskning har rekryteringen av de minsta barnen i the Connection study återupptagits.

Efter säkerhetsgranskning har rekryteringen av de minsta barnen i the Connection study återupptagits. Efter att säkerhetsgranskningen som utförts av Data Monitoring Committee (DMC) har slutförts kan IBT nu lämna det glädjande beskedet att rekryteringen av spädbarn i båda viktgrupperna, 500–1000 gram (Strata A och B), kan fortsätta. ”Med anledning av att spädbarnen i stratum A, som har en födelsevikt på mindre än 750 gram, är mycket känsliga har vi enats med FDA om att övervaka säkerheten för dessa spädbarn mycket noggrant.

GlobeNewswire - 18 timmar sedan

Hexatronic går in i datacentermarknaden genom amerikanskt förvärv

Hexatronic Group AB (publ)
556168-6360 Pressmeddelande 22 september, 2021 Hexatronic går in i datacentermarknaden genom amerikanskt förvärv Hexatronic Group AB (publ) (“Hexatronic”) har idag ingått ett bindande avtal att förvärva 100% av aktierna i Data Center Systems (“DCS”). DCS tillhandahåller kompletta fiberoptiska lösningar till den amerikanska datacentermarknaden. DCS förväntas generera en EBITDA på runt 3 MUSD under 2021.

GlobeNewswire - Igår: 07:30

Sinch tar ledande position inom interaktiva meddelandetjänster genom förvärv av MessengerPeople

Stockholm, Sverige – 22 september 2021 – Sinch AB (publ), en ledande global leverantör av molntjänster för kundinteraktion via mobilen, meddelade idag att man har ingått ett bindande avtal om att förvärva MessengerPeople, en ledande tysk leverantör av mjukvara för kundkommunikation genom meddelandetjänster. Köpeskillingen uppgår till 48 miljoner EUR på kassa- och skuldfri basis, varav Sinch betalar 33,6 miljoner EUR kontant och 14,4 miljoner EUR i form av nya aktier i Sinch. Med gårdagens valutakurs där EUR/SEK är 10,18 motsvarar detta en sammanlagd köpeskilling om 489 miljoner SEK.

GlobeNewswire - I förrgår: 10:15

Mangold Insight presenterar ny analys om Terranets möjligheter

I en ny analys upprepar Mangold Insight sin köprekommendation för Terranets aktie efter de senaste framstegen för företaget och med utgångspunkt i den höga aktiviteten i fordonsindustrin. Det expanderande teamet med ett högre kommersiellt fokus lyfts fram i kombination med den patenterade teknologin. Den livräddande VoxelFlow-tekniken kompletterar annan sensorteknologi i dagens fordon.

GlobeNewswire - I förrgår: 08:00

Kinnevik: Kallelse till extra bolagsstämma

Aktieägarna i Kinnevik AB (publ) ("Kinnevik") kallas härmed till extra bolagsstämma torsdagen den 21 oktober 2021. Med anledning av den pågående coronapandemin har Kinneviks styrelse beslutat att extra bolagsstämman ska genomföras endast genom poströstning med stöd av tillfälliga lagregler. Det kommer inte finnas någon möjlighet för aktieägare att närvara personligen eller genom ombud vid extra bolagsstämman.

GlobeNewswire - I förrgår: 17:00

Kallelse till Extra Bolagsstämma i Copperstone Resources AB (publ)

Aktieägarna i Copperstone Resources AB (publ) (”Copperstone” eller ”Bolaget”) kallas härmed till extra bolagsstämma den 14 oktober 2021.
Som en försiktighetsåtgärd med anledning av covid-19-pandemin och med hänsyn till våra aktieägare och medarbetare, har Copperstones styrelse beslutat att stämman ska genomföras utan fysisk närvaro av aktieägare, ombud eller utomstående och att aktieägarna ska ha möjlighet att utöva sin rösträtt endast genom poströstning på förhand. Aktieägarna kommer att ha möjlighet att ställa frågor skriftligen före stämman.

GlobeNewswire - I förrgår: 15:30

Clean Motion AB:s företrädesemission tecknades till cirka 397 procent

Utfallet i den fullt garanterade nyemission av units om cirka 25,7 MSEK med företrädesrätt för befintliga aktieägare (”Företrädesemissionen”) i Clean Motion AB:s (publ), (”Clean Motion” eller ”Bolaget”), vars teckningsperiod avslutades den 15 september 2021, visar att 22 255 380 units tecknats i Företrädesemissionen med stöd av uniträtter, vilket motsvarar cirka 95 procent av Företrädesemissionen. Därutöver har Bolaget mottagit anmälningar om att teckna 71 077 454 units utan stöd av uniträtter, vilket motsvarar cirka 302 procent av Företrädesemissionen. Företrädesemissionen tecknades därmed till cirka 397 procent.

GlobeNewswire - 20 sep 21 kl. 08:05

Copperstones valberedning föreslår ändringar i styrelsesammansättningen

Valberedningen för Copperstone Resources AB (publ) har meddelat bolaget att man föreslår förändringar i bolagets styrelsesammansättning, och att en extra bolagsstämma ska hållas den 14 oktober 2021. Markus Petäjäniemi föreslås av valberedningen att väljas till ny styrelseledamot och vice styrelseordförande.
”Vi ser oerhört positivt på att Markus Petäjäniemi har föreslagits av valberedning och är beredd att ta plats i styrelsen som vice ordförande.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.