SvD > Nyheter

Thursday, 23 September, 05:40

SvD - 28 jul 21 kl. 05:08

OS-kommentator sparkas efter rasismskandal
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: OS-kommentator, sparkasefter , rasismskandal

Fler nyheter från SvD

SvD - 5 minuter sedan

Vicky rädd att avslöjas, från privatskola till Apple

I skolan bland diplomatbarnen och på toppjobbet i Silicon valley – Vicky Inoue har ofta känt sig som att hon inte hör hemma. Bluffsyndromet drabbar många, men kan vara vanligare bland minoriteter..

SvD - 10 minuter sedan

Tyske S-toppen: Vi ska bli lika bra som Sverige

Han har vinden i ryggen och hoppas avlösa Angela Merkel som Tysklands förbundskansler.I valrörelsen satsar socialdemokraten Olaf Scholz allt på klassiska välfärdsfrågor. Det goda exemplet?

SvD - 10 minuter sedan

S-ledningen tassar försiktigt om skatter

Socialdemokraternas partiledning vill höja skatterna på kapital, men tassar försiktigt om hur och vilka.Det kan dock inte bli tal om att återinföra den tidigare fastighetsskatten, arvs- eller gåvoskatt, enligt partistyrelsens förslag till svar på motioner till S-kongressen..

SvD - 45 minuter sedan

Centerstämman kan ändra spelplanen för friskolor

Det finns ingen majoritet i riksdagen för att ändra på villkoren för friskolorna, vare sig köerna eller vinsterna.Efter Centerstämman som inleds i dag kan situationen bli en annan..

SvD - 45 minuter sedan

Framtidens mat i fokus på omdebatterat möte

Hur ska framtidens mat produceras och konsumeras på ett mer hållbart sätt? Det står i fokus under det första FN-toppmötet om livsmedelssystem.Konferensen kritiseras av småskaliga producenter som anser att marknadsjättar har fått för mycket att säga till om..

SvD - 30 minuter sedan

Därför kommer Annie Lööf att välja S

PODD | Mindre än ett år kvar till valet och endast en sak verkar säker. Annie Lööf kommer åter ha avgörandet i sin hand. Men varför fortsätter hon prata om den ”breda mitten” när hennes enda alternativ är något helt annat?

SvD - 1 timme sedan

Nya rön om fett och risken för hjärtinfarkt

Att få i sig stora mängder fett via mejeriprodukter behöver inte öka risken för hjärt-kärlsjukdomar, enligt nya rön..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.