Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Wednesday, 22 September, 17:03

Expressen Dina Pengar - 28 jul 21 kl. 04:30

Guide: Så undviker ni syskonbråk om arvetSällan har intresset kring testamente varit så stort som under pandemin. Och det finns många skäl att få testamentes-koll, ett är att undvika bråk med sina syskon. För en stor majoritet tjafsar – eller bråkar – om arvet, visar en ny amerikansk bok. Här är guiden som hjälper er att komma överens – utan att bli osams!.
Läs mer på Expressen Dina Pengar

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Guide, undvikerni , syskonbråkom , arvet

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 2 timmar sedan

Ordförandens brev – mitt i pengakrisen

Den kinesiska fastighetskoncernen Evergrande har rasat rejält på börsen och dragit med omvärlden. Men i ett brev som Business Insider tagit del av uppmanar Hui Ka Yan, bolagets styrelseordförande, anställda att enas inför motgångarna. ”Om vi fortsätter kämpa, och håller ut genom denna kamp – kommer vi ta oss ur mörkret snart”.

Expressen Dina Pengar - 4 timmar sedan

Kommunistpartiet tar över Evergrande

Den kinesiska regeringen jobbar på en lösning som ska se krisande fastighetsjätten Evergrande delas upp i tre olika företag och i praktiken tas över av kommunistpartiet, uppger sajten Asia Markets..

Expressen Dina Pengar - 4 timmar sedan

Rusning efter skönhetsvård när arbetsplatserna öppnar

Allt fler gör sig redo för återgång till kontoret när restriktionerna hävs.Det märks inte minst hos skönhetssalongerna.– Svenskarna har ökat sina utgifter från hushållskassan för behandlingar på en salong med 26 procent från föregående år, uppger Adeline Thorold på bokningsportalen Bokadirekt..

Expressen Dina Pengar - 20 timmar sedan

”Alla trodde vi hade pengar – vi levde som det var sant”

Dåliga affärer och ett hysteriskt shoppande var på väg att stjälpa tillvaron för småbarnsföräldrarna Sabrina, 27, och Abdullah, 33.30 par märkesskor till barnen och jackor för 10 000 kronor, trots minus på kontot.– Alla trodde vi hade pengar, och vi fortsatte leva som att det var sant, berättar Sabrina..

Expressen Dina Pengar - Igår: 16:36

Allraprofilerna vädjar om ny prövning i HD

Inlåsta på Kronobergshäktet försöker nu Allraprofilerna få Högsta Domstolen att ta sig an deras fall.Alla anser sig oskyldigt dömda.Inlåsningen har tagit hårt på de tre som sitter häktade.

Expressen Dina Pengar - Igår: 16:10

Coop-hackarna är tillbaka: ”Tog bara ledigt ett tag”

Hackergruppen Revil lamslog butikskedjan Coop tidigare i somras.De krävde bland annat lösensummor för att avbryta attackerna.Nu är hackarna tillbaka och hävdar att de ”bara tagit ledigt”, rapporterar SVT Nyheter..

Expressen Dina Pengar - Igår: 08:47

Viss stabilisering på börsen att vänta – följ öppningen

En viss stabilisering kunde skönjas inför börsöppningen i Stockholm på tisdagen efter måndagens ras på aktiemarknaderna globalt som utlösts av oro för att den kinesiska fastighetsjätten Evergrandes kris ska ge spridningseffekter.På svensk mark riktas blickarna mot Riksbankens räntebesked kl 9.30 och den efterföljande pressträffen med Stefan Ingves kl 11.

Expressen Dina Pengar - Igår: 08:11

Riksbankens räntebesked – allt talar för fortsatt nollränta

Riksbanken förväntas lämna räntan orörd på noll procent när man presenterar sitt penningpolitiska besked 09.30 i dag.Samtidigt ökar inflationen i Sverige, vilket kan få Stefan Ingves & Co att agera – på lite längre sikt.

Expressen Dina Pengar - Igår: 07:00

Elpriserna fortsätter öka – tuffa vintermånader väntar

I augusti uppmättes ett dubbelt så högt elpris som under samma månad i fjol.Elpriserna har ökat kraftigt under året och riskerar att fortsätta stiga i höst och vinter. – De höga elkostnaderna kan resultera i tuffa ekonomiska situationer för elkonsumenterna, särskilt under vintermånaderna, säger Frida Bratt, sparekonom på Nordnet.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 06:53

Familjeveckan en del av höstbudgeten

Regeringen vill införa familjeveckan från april 2022, säger socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi till TV4..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.