Expressen > Nyheter

Tuesday, 21 September, 07:41

Expressen - 27 jul 21 kl. 23:32

Isabell filmade mäktiga blixten: ”Började ryka”Isabell Ehnlund var på väg till sin pojkväns mamma i Göteborg när hon hamnade mitt i tisdagens rejäla åskoväder. Plötsligt slog en enorm blixt ner – mitt framför bilen. – Man blev lite chockad att man såg det på så nära håll, säger hon..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Ehnlund, Göteborg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Isabell, filmade, mäktiga, blixtenBörjade , ryka

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Regeringen går vidare med undantagslag för Cementa, erfar TT

Regeringen går vidare till riksdagen med en proposition till undantagslag för att Cementa ska kunna fortsätta bryta kalk på Gotland ytterligare en tid, erfar TT. .

Expressen - 15 minuter sedan

Kastade in brännbar vätska i lägenhet

Natten till tisdag blev en lägenhet i södra Stockholm utsatt för ett brandattentat..

Expressen - 30 minuter sedan

Polis nära att bli påkörd – sköt mot inbrottstjuv

Polis larmades till ett pågående inbrott på en bilfirma i Sjöbo under natten.När polis kom till platsen var en av poliserna tvungen att hoppa undan för att inte bli påkörd. I samband med det avfyrade en polis sitt tjänstevapen.

Expressen - 1 timme sedan

Aris hud brändes bort i explosion på jobbet

Aris Jahic, 44, skulle laga en skållhet panna med kokande vatten på sin arbetsplats – när den plötsligt exploderade.Han slungades flera meter bak, huden slets av från kroppen och han hamnade i koma.– Jag försökte ta av mig skärpet men jag slet av skinnet från mina fingrar, säger Aris.

Expressen - 1 timme sedan

Kraftig brand i flerfamiljshus – lågorna sprider sig

Det brinner i ett flerfamiljshus i Östra Husby i Norrköping. Räddningstjänsten är på plats och har påbörjat rökdykning. ”Skall brinna rejält och det börjar ta sig i takfoten”, skriver inre befäl Morgan Wass på räddningstjänstens hemsida.

Expressen - 1 timme sedan

Bostadspriserna lyfter efter en trög sommar

Villapriserna steg med 2 procent senaste månaden, enligt Valueguards prisindex.Samtidigt ökade priserna på bostadsrätter med 1 procent.– Den svalare bostadsmarknad som många förutspådde till hösten ser vi ingenting av, säger Fredrik Kullman, vd Bjurfors, Stockholm, i en kommentar..

Expressen - 1 timme sedan

Så sprack Annalena Baerbocks gröna dröm

Annalena Baerbock, 40 år, drömde om att bli Tysklands nya ledare.Den drömmen ser ut att ha spruckit.Men det finns ett tröstpris för henne och De gröna i slutspurten på det tyska valet – en så gott som garanterad plats i Tysklands nästa regering..

Expressen - 2 timmar sedan

Justin Trudeau går mot seger – utropas till vinnare

Kanadas premiärminister Justin Trudeau ser ut att bli kvar på sin post.Tv-bolagen CBC och CTV har in sina prognoser utropat hans parti till segrare i valet. .

Expressen - 2 timmar sedan

Läkaren utmanar Texas abortlag: ”Stäm mig”

Läkaren Alan Braid trotsar Texas nya, hårda abortlag.I en debattartikel i Washington Post helgen berättade han att han utfört en abort i San Antonio – och uppmanade motståndare att stämma honom.Två före detta advokater har antagit utmaningen..

Expressen - 3 timmar sedan

”Malin” tvingas låna pengar varje månad för att betala sin förövare

”Malin” misshandlades psykiskt och fysiskt i flera år av pappan till hennes barn. Han har dömts till fängelse och skadestånd, pengar som ”Malin” ännu inte fått. I stället tvingas hon låna pengar av närstående för att kunna betala milersättning till barnets pappa – hennes förövare.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.