SvD > Ekonomi

Tuesday, 21 September, 06:31

SvD - 27 jul 21 kl. 22:28

Enorma sjukhusskulder i spåren av pandeminCovidsjuke sonen vårdades på sjukhus i New Deli och klarade sig. Men när han kom hem damp räkningen ner – och pappan Anil Sharma tvingades ta banklån för att betala sjukhuset. Nu sitter miljoner indier fast i rejäla skuldberg efter sjukhuskostnader..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
New Deli, Anil Sharma

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Enorma, sjukhusskulderi , spårenav , pandemin

Fler nyheter från SvD

SvD - 30 minuter sedan

Stigande bostadspriser under augusti

SvD - 1 timme sedan

Rekordhögt elpris – lönsamt elda med olja

Det rekordhöga elpriset har gjort det lönsamt att starta det oljeeldade kraftverket i Karlshamn.Trots att det inte råder någon brist på el..

SvD - 4 timmar sedan

Vattenfall vill värma London

SvD - 10 timmar sedan

Andersson backar efter hård kritik – lämnar plan

Magdalena Andersson (S) fick skarp kritik från både Riksrevisionen och Finanspolitiska rådet. Nu rättar sig finansministern och lämnar en plan för när överskottsmålet ska nås igen..

SvD - 10 timmar sedan

Ekobrott i BRF:er – sex råd för att minska risken

Mer än var tionde bostadsrättsförening har utsatts för någon form av ekonomisk brottslighet. Den bedömningen gör branschorganisationen Fastighetsägarna. Men det finns åtgärder att ta till för att minska riskerna.

SvD - 10 timmar sedan

2 600 miljarder i skulder – bolaget sänker börser

Har var en av världens rikaste, nu står hans bolagsimperium på randen till kollaps. Den kinesiska fastighetsmagnaten och fotbollsmogulen Hui Ka Yan spelar huvudrollen i det finansiella drama som ligger bakom måndagens börsfrossa..

SvD - 10 timmar sedan

Vanskött BRF hos fogden – ägare blir hyresgäster

Snart säljs en hel bostadsrättsförening på exekutiv auktion. På måndagen pågick visningen där 79 bostadsrätter försvinner och ägarna i stället blir hyresgäster. Det finns nu flera olika fall där BRF:er har råkat ekonomiskt illa ut..

SvD - 11 timmar sedan

FI ska motarbeta skönmålning

Finansinspektionen (FI) ska stärka arbetet mot företag och fondförvaltare som skönmålar sin verksamhet, så kallad greenwashing.Ökad tillsyn, standardisering och internationellt samarbete är tre huvudspår, enligt finansmarknadsminister Åsa Lindhagen (MP)..

SvD - 13 timmar sedan

Ingen åtalsanmälan mot EBM-chef

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.