SR > Nyheter

Tuesday, 21 September, 16:34

SR - 27 jul 21 kl. 15:24

25-åring häktas för skjutningen som skadade två barnEn 25-årig man häktas nu misstänkt för skjutningen i Flemingsberg där två barn kom till skada. Mannen nekar till brott. Enligt åklagaren Stefan Creutz greps mannen i lördags: "Det jag kan säga är att han är misstänkt för grovt vållande till kroppsskada och grovt vapenbrott..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Flemingsberg, Stefan Creutz

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 25-åring, häktasför , skjutningensom , skadade, två, barn

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

Kosovo stoppar serbiska bilar vid gränsen

Ett spänt läge har uppstått på gränsen mellan Serbien och Kosovo, efter att Kosovo meddelat att man inte längre tillåter bilar med serbiska registreringsskyltar. Kosovos regering argumenterar för att man bara behandlar Serbien så som man själva blir behandlade. Serber i Kosovo har reagerat genom att sätta upp vägblockader..

SR - 1 timme sedan

S vill förbjuda vinstuttag i friskolor

Socialdemokraternas partistyrelse vill att vinstuttag i skolan ska förbjudas. Dessutom vill man se över etableringsfriheten för friskolor. Förslaget kommer att läggas fram till partikongressen i november.

SR - 1 timme sedan

Svårt med fortsatta insatser i Mali om ryska legoknektar kommer dit

Sedan en vecka har det funnits uppgifter om att militärregimen i Mali förhandlar med ryska Wagnergruppen om stöd. Sverige har ca 350 soldater i Mali i olika insatser. Tyskland och Frankrike har redan hotat att lämna och Sverige borde också vara tydligt menar oppositionspolitiker.

SR - 1 timme sedan

Säpo har gripit en person misstänkt för spioneri

En person är sedan i går anhållen misstänkt för spioneri, personen greps i går i en insats i Mellansverige. Personen är skäligen misstänkt, vilket är den lägre misstankegraden, och den fortsatta utredningen kommer visa om det finns tillräckliga skäl att hålla personen fortsatt frihetsberövad, skriver Säkerhetspolisen i ett pressmeddelande. Säkerhetspolisen vill i nuläget inte ge fler kommentarer med hänvisning till förundersökningssekretess..

SR - 2 timmar sedan

Fredrik Furtenbach: Regeringen kör över lagrådet

Regeringen kör över lagrådet och tänker göra undantag så att företaget Cementa kan fortsätta bryta kalk på Gotland “Den ser väl helt enkelt inget annat alternativ”, säger Fredrik Furtenbach, Ekots politiska kommentator..

SR - 3 timmar sedan

Läkare utförde abort – stäms

En läkare i Texas stäms för att ha utfört en abort. Det är den första kända stämningen med stöd i Texas nya abortlag som förbjuder aborter efter cirka sex veckors graviditet. Läkaren gick själv ut offentligt och berättade att han utfört aborten, säger Ekots utrikesreporter Fernando Arias..

SR - 4 timmar sedan

"Förtroendet är skadat" - ubåtsaffär växer till diplomatiskt storbråk

Dispyten om ubåtsaffären mellan Frankrike och Australien växer nu till ett diplomatiskt storbråk där EU:s ledare riktar skarp kritik mot sina internationella partners, framförallt USA. Frågan tas just nu upp när EU-ministrarna träffas i Bryssel. "Det är en svår situation och det handlar inte om Frankrike utan hur vi européer samarbetar med allierade, säger franske ministern Clément Beuane..

SR - 4 timmar sedan

Greenpeace om Cementabeskedet: Regeringen bryter mot EU:s lagstiftning

Miljöorganisationen Greepeace är mycket kritisk till regeringens beslut att gå vidare med undantaget som gör att Cementa kan fortsätta bryta kalksten i Slite. "Orsaken till att tillstånd är tidsbegränsade är att man ska kunna ta hänsyn till ny lagstiftning och titta på konsekvenser som har hänt, och vi har sett att vi har fått försämrad grundvattenstatus på Gotland och EU-lagstiftningen har kraftigt stärkts till förmån för Natura-2000-områden.", säger Carl Schlyter som är kampanjledare för Klimat- och systemomställningsfrågor på Greenpeace.

SR - 4 timmar sedan

Boxare utmanar Duterte om presidentposten

Manny Pacquiao, en av världens mest framgångsrika proffsboxare, ställer upp i nästa års presidentval i Filippinerna. Det kan sätta käppar i hjulet för president Rodrigo Dutertes planer att hålla sig kvar vid makten genom att ställa upp i valet som vicepresident vid sidan om sin dotter, som spås ställa upp som presidentkandidat. Pacquiao har varit politiker och senator sedan 2016..

SR - 5 timmar sedan

Polen vägrar stänga kolgruva – trots EU-dom

Polska regeringen vägrar stänga den omtvistade kolgruvan i sydvästra delen av landet, trots EU-domslut. Det var i slutet av februari i år som Tjeckien vände sig till EU-domstolen. Polska brunkolsbrytningen ansågs ha påverkat miljön negativt i gränsregionen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.