ETF-marknaden > Ekonomi

Saturday, 18 September, 01:17

ETF-marknaden - 26 jul 21 kl. 16:00

Är AuAg Silver Bullet Europas mest riskfyllda fond?Trots sitt namn Silver Bullet så investerar inte denna fond i fysiskt silver. Denna aktiefond försöker istället att ha en fokuserad portfölj med 25-30 innehav och hög avkastningspotential. Förvaltarna själva kallar den för Europas mest riskfyllda fond. Silver Bullet är en branschfond med inriktning mot globala ädelmetallsgruvbolag med ett särskilt fokus på överlåtbara värdepapper vars värdeutveckling påverkas av marknadsutvecklingen för silver. Fonden har en årlig förvaltningskostnad på 1,40 procent.
Läs mer på ETF-marknaden
Läs mer om:
AuAg Silver Bullet Europas, Silver Bullet, Europas, Bullet, AuAg Silver Bullet, AuAg Fonder, All Time High, ATH, Fonder, Sveriges, Riskklass, ESG Gold Mining ETF, ESGO, London Stock Exchange, Xetra, Milanobörsen, Fondo, SAVR, Är AuAg Silver Bullet Europas, ETF

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Är AuAg, Silver, Bullet, Europas, mest, riskfyllda, fond

Fler nyheter från ETF-marknaden

ETF-marknaden - 5 timmar sedan

CAC ETF en satsning på franska aktier

Lyxor CAC 40 (DR) UCITS ETF – Dist (CAC ETF) är en UCITS -kompatibel börshandlad fond som syftar till att spåra jämförelseindexet CAC 40 Total Return Index. Indexet följer utvecklingen för de 40 största franska aktierna genom börsvärde och omsättning på fritt flöde. Indexet är ett bruttoavkastningsindex och antar att bruttoutdelningar (källskatter inte dras av) som betalas av dess beståndsdelar återinvesteras i indexet.

ETF-marknaden - 11 timmar sedan

XLUS ETF är en europeisk ETF som investerar i Utilities

Invesco US Utilities Sector UCITS ETF (XLUS ETF) är en europeisk ETF som investerar i Utilities. Denna ETF handlas även som XLUP på vissa börser. Denna ETF kan komma att fungera som ett alternativ till SPDR Utilities Select Sector ETF (NYSEArca: XLU).

ETF-marknaden - 13 timmar sedan

GraniteShares lanserar ett unikt utbud av trackers på de 10 största franska aktierna

GraniteShares, en global emittent av börshandlade produkter med mer än 1,6 miljarder dollar under förvaltning, fortsätter sin expansion i Europa med lanseringen av stock trackers på de 10 största franska aktierna på Euronext Paris. För sin ankomst till Frankrike uppnår GraniteShares en världs först genom att lägga till sitt produktsortiment 20 ETP som erbjuder långa (+ 3x) och korta (-3x) dagliga hävstångsexponeringar på 10 av de största franska aktierna: Airbus, AXA, BNP, Danone, L’Oréal, LVMH, Safran, Sanofi, Schneider Electric, STMicroelectronics och TotalEnergies. Dessa produkter är utformade för att förstärka den dagliga avkastningen för en underliggande aktie, så att sofistikerade investerare kan uttrycka sin hausse eller baisse övertygelse om ett spe

ETF-marknaden - 15 timmar sedan

GVAL ETF satsar på att hitta de billigaste aktiemarknaderna

Cambria Global Value ETF (CBOE: GVAL ETF) identifierar de billigaste aktiemarknaderna i världen med en sammansättning av cykliskt justerade prisförhållanden. Denna ETF börjar med ett universum av 45 länder, beläget i utvecklade och framväxande marknader. GVAL väljer sedan de 25 bästa billigaste aktiemarknaderna, mätt med Cambrias egna långsiktiga värderingsvärden baserat på relativ och absolut värdering.

ETF-marknaden - 21 timmar sedan

LYS4 ETF högt rankade europeiska statsobligationer

Lyxor EuroMTS Highest Rated Macro-Weighted Govt Bond (DR) UCITS ETF – Acc (LYS4 ETF) är en börshandlad fond som uppfyller UCITS som syftar till att spåra jämförelseindexet MTS Mid Price Highest Rated Macro-Weighted All-Maturity (EUR). MTS Medelpris Högst rankade makrovägda löptider (EUR) (Bloomberg-kod: FMMPHRG5) (”Jämförelseindex”) denominerad i EUR, representativt för utvecklingen av statsobligationer i euroområdet som har de högsta kreditbetygen. Obligationer vägs i indexet utifrån makroekonomiska indikatorer.

ETF-marknaden - Igår: 20:00

JETS ETF en ren satsning på flygbolag

HANetf U.S. Global Jets UCITS ETF (JETS ETF) är Europas första globala flygindustri -ETF som ger tillgång till kommersiella flygbolag, flygplanstillverkning och flygplats- och terminaltjänster.

ETF-marknaden - Igår: 19:00

BOIL ETF dubbla avkastningen på prisutvecklingen på naturgas

ProShares Ultra Bloomberg Natural Gas (BOIL ETF) tillhandahåller 2x den dagliga avkastningen av ett index som mäter prisutvecklingen på naturgas, vilket återspeglas genom börsnoterade naturgasterminer. ProShares Ultra Bloomberg Natural Gas (BOIL ETF) handlas på NYSEArca, och har en årligt förvaltningskostnad på 0,95 procent. BOIL Factset Analytics Insight BOIL är en ETF med hävstångseffekt, och liksom alla hävstångsprodukter är den endast avsedd att hållas i korta perioder, det är inte lämpligt för buy and hold investerare.

ETF-marknaden - Igår: 16:00

BSV ETF för korta amerikanska obligationer

Vanguard Short-Term Bond Index Fund ETF-shares (BSV ETF) spårar ett marknadsvägt index för amerikanska statsobligationer, företags- och investment grade-internationella obligationer i investment grade med en löptid på 1-5 år. Vanguard Short-Term Bond Index Fund ETF-shares (BSV ETF), som handlas på NYSEArca, är en utdelande ETF. Denna börshandlade fond har en årlig förvaltningskostnad på 0,05 procent.

ETF-marknaden - Igår: 14:00

SEIX ETF aktivt hanterad exponering för FRN-lån

Virtus Seix Senior Loan ETF (SEIX ETF) ger tillhandahåller aktivt hanterad exponering för FRN-lån (floating rate notes) som inte är placerade av banker till amerikanska företag. De innehav som finns är skulder från företag som ligger under investeringsgrad. Denna ETF kommer med en årlig förvaltningskostnad på 0,57 procent.

ETF-marknaden - Igår: 10:00

ARGT ETF för den som tror på Argentinas aktiemarknad

Global X MSCI Argentina ETF (CBOE: ARGT ETF) spårar ett smalt index över 25 olika företag med argentinska ekonomiska kopplingar som väljs ut och vägs efter marknadsvärde. ARGT har en förvaltningskostnad på 0,60 procent, och är en utdelande ETF. ARGT Factset Analytics Insight ARGT är den första ETF som ger exponering mot den argentinska aktiemarknaden.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.