Dagens Media > Ekonomi

Wednesday, 22 September, 14:05

Dagens Media - 26 jul 21 kl. 13:15

Så många tittade på OS-invigningenKlockan 13 på fredagen svensk tid inleddes invigningsceremonin till Olympiska spelen i Tokyo. Här kommer tittarsiffrorna från MMS..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
OS, Olympiska, Tokyo, MMS

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Så många tittade, OS-invigningen

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 3 timmar sedan

Facebook ska ha putsat bilden av sig via egna nyhetsflödet

Enligt New York Times källor ska Facebook – i ett försök att kontrollera sin egen image – valt att lyfta positiva artiklar om den egna plattformen i nyhetsflödet..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Norska ”Paradise hotel” kräver tummen upp innan sex

Efter rapporter om övergrepp som omgärdat dokusåpan ”Paradise hotel” i Sverige inför nu den norska produktionen ett samtyckeskrav innan deltagarna har sex, rapporterar Verdens gang enligt Omni..

Dagens Media - 6 timmar sedan

Abdon food tar hjälp av Wavemaker för att vinna marknadsandelar

Skånebaserade Abdon food vill öka sin synlighet på marknaden och anlitar byrån Wavemaker för att optimera genomslaget på marknaden. ”Vi ville hitta en byrå med stenkoll”, säger Jenny Andersen, Commercial Director på Abdon Food..

Dagens Media - 6 timmar sedan

Nent lanserar Viaplay i fem nya marknader

Nent ska lansera sin streamingtjänst Viaplay i fem nya marknader med start nästa år. Först ut är Storbritannien följt av Kanada, Tyskland, Österrike och Schweiz under 2023. ”Vi har ökat takten och omfattningen av Viaplays internationella expansion”, säger Anders Jensen, vd för Nent group i ett pressmeddelande..

Dagens Media - 23 timmar sedan

Schibsteds annonsbolag startar marknadsavdelning

Schibsteds annonsbolag, Schibsted Marketing Services, bildar en ny marknadsavdelning med målet att bli bäst i branschen på B2B-kommunikation..

Dagens Media - Igår: 13:20

Amazon Prime till Sverige

Efter ett år i Sverige – Amazons medlemstjänst rullas ut på marknaden vilket bland annat ger medlemmar tillgång till Amazons streamingtjänst..

Dagens Media - Igår: 12:46

Ny roll blir stjärna på framtidens mediebolag: “Stark koppling till det ekonomiska resultatet”

Att bygga kultur och skapa sammanhållning bland medarbetare på distans, listas av mediebolagstoppar som en av de största utmaningarna framåt. En ny roll pekas ut som affärsavgörande – och så här gör man för att lyckas..

Dagens Media - 14 sep 21 kl. 13:06

Så gick det till när Bonnier News allierade sig med Google: ”Klart att man hamnar på kant med varandra ibland”

Google pekas ut som ärkefiende till världens mediehus, men i Sverige blir förhållandet mellan techjätten och det största tidningshuset allt intimare. Bonnier News Alexander Lydecker och Googles Carl Wåreus talar ut om ”frenemy-relationen”, polemiken mellan Google och publicister, samt om hur de tillsammans kan valla till sig annonspengar från linjär-tv..

Dagens Media - Igår: 11:36

Channel Factory plockar från Schibsted och Bonnier

Som del av sin expansion rekryterar Channel Factory två nya medarbetare..

Dagens Media - Igår: 10:40

Hundratals miljoner borta från utomhusbolagen 2020 – Clear Channel vänder till förlust

Utomhusbolagen tappade hundratals miljoner kronor i intäkter under 2020 jämfört med 2019. ✓Clear Channel vänder vinst till förlust ✓Wallstreet lägger ned ✓Så går återhämtningen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.