Resume > Ekonomi

Tuesday, 21 September, 15:14

Resume - 26 jul 21 kl. 13:08

Beckman-studenten om meningen med livet: ”Vi kanske bara finns här av en slump”Lova Nyblom ryggar inte för de stora frågorna i sitt examens-arbete på Beckmans. Det är bara Resumé som missförstår..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Nyblom, Beckmans, Resumé

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Beckman-studentenom , meningenmed , livetVi kanske , barafinns , här av en slump

Fler nyheter från Resume

Resume - 45 minuter sedan

Daniel Vaccino: GULLIGT. CHARMIGT. FRÅN VÄRMLAND.

Daniel Vaccino ger sin take på senaste jurymötet och ger svar på tal till mellanstadieläraren som sa att han aldrig skulle bli något vettigt..

Resume - 15 minuter sedan

Ikeas marknadschef om det nya samarbetet med Åkestam Holst: ”Kommer att bli djärvare”

Ikea Sveriges nya marknadschef Helena Gouveia berättar att möbeljätten med Åkestam Holst som ny byrå för varumärkeskommunikation ska engagera konsumenten genom dialog snarare än traditionella kampanjer. ”Vi behöver partners som har en helhetssyn på kommunikationen”..

Resume - 1 timme sedan

Oatly tar dubbel pallplats – är det slut på utspel mot mjölken nu?

Oatlys inhousebyrå tar dubbel pallplats och går om Forsman & Bodenfors som tvåa i Månadens kampanj. En inhousebyrå har aldrig någonsin gått så framgångsrikt i tävlingen..

Resume - 1 timme sedan

Second hand-appens uppmaning: shoppa second hand var tredje gång

Tise, en app för second hand-shopping, uppmanar konsumenter att välja second hand - men bara var tredje gång de shoppar. Kampanjen är gjord tillsammans med &Co., som är en del av byrånätverket NoA..

Resume - 2 timmar sedan

Amazon Prime lanseras i Sverige

I dag lanserade Amazon sin Prime-tjänst i Sverige. I det medlemskapet ingår bland annat obegränsad streaming, gratis leveranser och spel-erbjudanden..

Resume - 1 timme sedan

En öl på det: Här är Bloomys nya reklamkoncept för Mariestads

Nytt koncept, men samma kärna när ölvarumärket Mariestads tar fram ny kommunikation med byrån Bloomy. Filmerna är regisserade av Mikael Marcimain..

Resume - 3 timmar sedan

Konst ska få fler att prata om kollektivavtalade försäkringar

Hur ser försäkringar via jobbet ut som skulptur? I anr+1:s senaste kampanj för Afa Försäkring ges svaret i form av den digitala konstutställningen ”Konsten att inte missa ersättning”. Initiativet ska påminna chefer inom kommuner och regioner om att prata med medarbetarna om kollektivavtalade försäkringar..

Resume - 4 timmar sedan

Erik Modig: Vikten av olika mindset på marknadsavdelningen – prickar du in alla fyra?

Kunderna är olika mottagliga för kommunikation under kundresans gång. Därför måste även marknadsavdelningen skapa utrymme för olika mindset hos sina medarbetare. Chansen att lyckas blir större med de här fyra nycklarna, skriver Resumé Insikts analytiker Erik Modig..

Resume - 4 timmar sedan

Tack för kaffet – därför floppade Starbucks i Sverige

Resumés bloggare Håkan Olofsson kan efter visst grävande konstatera att Starbucks har gett upp den svenska marknaden. Här resonerar han varför världens starkaste kaffevarumärke gick vilse i sin analys: ”Nu blev Starbucks i Sverige lite som gästen som går på knytkalas utan mat – de hade inget med sig till bordet”..

Resume - 5 timmar sedan

Byggföretaget leder initiativ mot exkluderande jargong, anställer genusvetare

Efter kampanjen Snickerisnack märkte TL Bygg att det fanns större problematik kring språkbruket. Nu lanserar man en uppföljningskampanj. ”Vi vill fortsätta jobba med det här tills problemen är borta,” säger företaget..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.