SVT > Inrikes

Friday, 17 September, 18:24

SVT - 26 jul 21 kl. 09:31

Brandinspektörens vädjan: ”Är du ute i skogen – ta med färdig mat hemifrån”Det råder skogsbrandrisk i flera delar av landet. Allra värst är torkan i Stockholm och på Gotland. – Brandrisken är väldigt hög just nu, säger Torbjörn Mattsson, brandinspektör i Uppsala..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Stockholm, Gotland, Torbjörn Mattsson, Uppsala

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brandinspektörens, vädjanÄr du , utei , skogenta med , färdig mat hemifrån

Fler nyheter från SVT

SVT - 3 timmar sedan

Riksdagsledamoten Hanif Bali (M) tar time out från politiken

Riksdagsledamoten Hanif Bali (M) tar en time out från politiken efter besked om att han utreds för misstänkt utnyttjande av barn för sexuell posering, uppger Moderaternas gruppledare i riksdagen för Sveriges Radios Ekot..

SVT - 4 timmar sedan

Busch betalar skadestånd till förtalat ombud

Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch betalar skadestånd till den man hon dömts för att ha pekat ut som brottslig i samband med en uppmärksammade hustvist, avslöjar Expressen. Det innebär att Busch undviker en ny rättslig process..

SVT - 4 timmar sedan

Fyra personer åtalade efter Trojan Shield

Fyra personer åtalas för flera fall av grovt narkotikabrott och synnerligen grov narkotikasmuggling. Åtalen är de första i Sverige kopplade till sommarens stora internationella operation Trojan Shield..

SVT - 4 timmar sedan

Miljoner och miljarder – vad betyder egentligen budgetsatsningarna?

35 av de 74 miljarderna som regeringen lägger på nya satsningar i statsbudgeten är lånade pengar. Åsikterna bland ekonomer går isär om det är rätt eller fel att låna för att spendera på det här sättet..

SVT - 5 timmar sedan

Tittartombola: Era frågor om kyrkovalet

Hur fungerar kyrkovalet egentligen? Vi har samlat ihop frågor från er tittare – och tagit hjälp av Lisa Lindström i Katarina församling i Stockholm för att få svar..

SVT - 6 timmar sedan

Pressen mot M-ledningen: Skilda meningar om hanteringen av Hanif Bali

Moderaternas partiledning utsätts för hård press just nu – både utifrån men också inifrån partiet. Detta efter anklagelserna om sexuellt olämpligt beteende som riktats mot riksdagsledamoten Hanif Bali (M) – som nu utreds av åklagare efter flera polisanmälningar. – Vi andra hade kastats ut omedelbart, säger en av de kritiska moderater SVT Nyheter har talat med..

SVT - 6 timmar sedan

Alexander Abdallah om namnbytet: “Fint namn – men terroristerna har använt det”

Alexander Abdallah är för många känd som Salim i tv-serien Snabba cash, andra är mer bekant med honom som Rick i Älska mig eller Sam i serien Thunder in my heart. Men om det inte vore för ett namnbyte skulle han varit känd som Jihad och inte Alexander..

SVT - 8 timmar sedan

Bolund och Stenevi håller pressträff – ska presentera klimatsatsningar

Regeringen har kallat till pressträff för att presentera budgetsatsningar på miljö och klimat. SVT Nyheter sänder direkt..

SVT - 8 timmar sedan

Flera lokaltidningssajter ligger nere

Flera webbsidor inom EU ligger nere på grund av problem hos molnplattformen Heroku..

SVT - 9 timmar sedan

Förundersökning inledd mot Hanif Bali

Riksdagsledamoten Hanif Bali (M) har polisanmälts av samma flicka som anklagat honom för sexuellt olämpligt beteende. Nu har åklagaren beslutat att inleda en förundersökning, rapporterar Expressen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.