SvD > Nyheter

Sunday, 26 September, 09:13

SvD - 25 jul 21 kl. 18:06

Risk för skogsbrand i nästan hela SverigeNästan hela Sverige är lila, färgkoden på SMHI:s karta som betyder att risken för bränder i skog och mark är stor.– Man måste komma ihåg att det bara krävdes en gnista för att starta branden i Västmanland, säger skogsbrandsexperten Annie Johansson..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Sverige, SMHI, Västmanland, Annie Johansson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Riskför , skogsbrandi nästan hela , Sverige

Fler nyheter från SvD

SvD - 4 minuter sedan

Prata om porr i skolan – livsviktigt för unga

Porrkonsumtionen bland unga sjunker – men allt fler tittar ofta, visar en forskningsöversikt från Barnombudsmannen (BO).För unga är sexualundervisningen ”livsviktig” för att hantera porren de kallar stereotyp och overklig..

SvD - 15 minuter sedan

Dödlig eldstrid vid Jenin

SvD - 1 timme sedan

Ingen spruta om föräldrarna är osams

Flera regioner kommer att kräva båda föräldrarnas samtycke för att vaccinera barn mellan 12 och 15 år mot covid. Säger den ena föräldern nej blir det ingen spruta.Men frågan om 12-15-åringar kan anses vara så mogna att de själva kan fatta beslutet utreds också..

SvD - 2 timmar sedan

Sänkt ersättning till terapeuter: ”Katastrof”

Möjligheten att få terapi varierar kraftigt beror på var i Sverige du bor. Och i Stockholm sänker regionen nu arvodet för psykoterapeuter med en tredjedel – vilket kan göra det ännu svårare.– En långsiktig katastrof, säger psykiatern Johan Stiernstedt..

SvD - 2 timmar sedan

Ellos sidoinkomst: 300 miljoner på krediter

Lånereklam på en lapp, direkt i paketet. När Resurs bank lånar ut pengar får Ellos en del av kakan. En tiondel av e-handelsjättens miljardintäkter kommer från krediter, visar SvD:s granskning..

SvD - 3 timmar sedan

Långa köer och bråk när Norge öppnade

Norge firar de slopade coronarestriktionerna med besked. Under kvällen och natten kom rapporter om långa köer till uteställen, samt fylla och slagsmål..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.