UNT > Nyheter

Thursday, 23 September, 05:46

UNT - 25 jul 21 kl. 16:44

Talangens glädje – höll nollan och landslagsaktuell17-åringen Tim Olsson var med och höll nollan i U21-matchen mot IK Brage. Det blev ett bra avslut på veckan eftersom att han under fredagen blev han uttagen till P17-landslaget för första gången..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Tim Olsson, U21, IK Brage, P17

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Talangens, glädje, höll, nollanoch , landslagsaktuell

Fler nyheter från UNT

UNT - 15 minuter sedan

S-ledningen tassar försiktigt om skatter

Socialdemokraternas partiledning vill höja skatterna på kapital, men tassar försiktigt om hur och vilka. Det kan dock inte bli tal om att återinföra den tidigare fastighetsskatten, arvs- eller gåvoskatt, enligt partistyrelsens förslag till svar på motioner till S-kongressen..

UNT - 15 minuter sedan

Regeringens musikexportpris avslöjas

Blir det Dafina Zeqiri, Garmarna, Ludwig Göransson, Nea eller Oscar Holter som får regeringens musikexportpris för 2020?.

UNT - 15 minuter sedan

"Staten har tjuvåkt 135 miljoner gånger"

Statens kompensation till kollektivtrafiken räcker inte på långa vägar, enligt branschen. –Staten har tjuvåkt på kollektivtrafiken runt om i Sverige 135 miljoner gånger, säger Kristoffer Tamson (M), ordförande för Svensk kollektivtrafik..

UNT - 15 minuter sedan

Tyske S-toppen: Vi ska bli lika bra som Sverige

Han har vinden i ryggen och hoppas avlösa Angela Merkel som Tysklands förbundskansler. I valrörelsen satsar socialdemokraten Olaf Scholz allt på klassiska välfärdsfrågor. Det goda exemplet?

UNT - 15 minuter sedan

Arbetsförmedlingen måste prioritera

Just nu behöver vi ge så många arbetssökande som möjligt stöd och hjälp, skriver företrädare för Arbetsförmedlingen i en replik..

UNT - 15 minuter sedan

Stärk seniorers position i samhället

För att attityder ska förändras krävs att det förs en politik i vilken man lyfter fram behovet av erfarenhet, skriver Harald Nordlund..

UNT - 15 minuter sedan

Ge treåringen svenskt medborgarskap

UNT - 15 minuter sedan

Bevara de analoga nödlösningarna

När vi helt förlitar oss på it-system blir sårbarheten alldeles för stor..

UNT - 15 minuter sedan

Evergrande-aktien rusar på Hongkongbörsen

Efter att på grund av helgdag ha hållit stängt på onsdagen stiger kurserna på Hongkongbörsen i torsdagens förmiddagshandel..

UNT - 45 minuter sedan

Framtidens mat i fokus på omdebatterat möte

Hur ska framtidens mat produceras och konsumeras på ett mer hållbart sätt? Det står i fokus under det första FN-toppmötet om livsmedelssystem. Konferensen kritiseras av småskaliga producenter som anser att marknadsjättar har fått för mycket att säga till om..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.