SvD > Kultur

Tuesday, 21 September, 15:22

SvD - 25 jul 21 kl. 07:00

Det är nu jag inser hur utmattad jag ärDrömmen om lantliv har blivit verklighet – men David Jonstad känner sig alltmer stressad. Är det nu hjärnblödningen kommer?.
Läs mer på SvD
Läs mer om:
David Jonstad

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det är nu jag inserhur , utmattadjag är

Fler nyheter från SvD

SvD - 2 timmar sedan

Då började Sovjet tillämpa Sinatradoktrinen

Brezjnevdoktrinen innebar att Sovjet hade rätt att ingripa om statsskicket i ett kommunistland utvecklades i kapitalistisk riktning. Men Gorbatjovs misslyckade reformer och andra motgångar öppnade för en ny doktrin, inspirerad av Frank Sinatras sång ”My way”..

SvD - 15 timmar sedan

Kan du orden som många stavar fel på?

Komitté eller kommitté – vilken stavning är rätt? Sätt dina kunskaper på prov i detta test, som utgår från Språkrådets lista med svårstavade ord..

SvD - 15 timmar sedan

Könsneutralt språk vinner ny mark i Sverige

Vanligtvis är språkförändring en relativt spontan process. Men det har blivit vanligare att politiker motionerar om sådan förändring, inte sällan för att införa könsneutralt språk. .

SvD - 17 timmar sedan

"Rederiet"-skådespelare död

Skådespelaren och författaren Anders Larsson har avlidit, rapporterar finska medier. För svenska tv-tittare var han känd för rollen som ”Malte” i 1990-talssåpan ”Rederiet”..

SvD - 18 timmar sedan

Klimatförändringarna är ett tecken i tiden

Sedan den industriella revolutionens dagar har förändringarna duggat tätt i mänsklighetens historia. En av de saker som förändrats snabbast i vår tid är klimatet och historien har mycket att erbjuda den som vill ha bevis för varför vi bör oroa oss för framtiden..

SvD - Igår: 14:34

Årets bästa tv har prisats

på Emmygalan i Hollywood. Storvinnare blev Netflixsuccén ”The crown”, tätt följt av Apple TV:s feelgoodserie ”Ted Lasso”..

SvD - 05 feb 21 kl. 20:00

Upplagt för konflikt när kungligheter blir tv

Ett historiskt fiktionsdrama kan aldrig vara helt sant. Men finns det inga gränser för hur mycket filmskapare får leka med historien och verkliga personer?.

SvD - Igår: 07:00

Granneviksstipendiet till Ingela Olsson

Dansaren Niki Tsappos och skådespelaren Ingela Olsson är två av årets konstnärligt verksamma som får Granneviksstipendiet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.