SVT > Utrikes

Friday, 17 September, 23:31

SVT - 24 jul 21 kl. 14:15

Större smittspridning – vaccinpass återinförsIsrael vaccinerade mot covid-19 i en rasande fart i början av året. Men trots den höga takten är inte alla yngre israeler fullvacinerade. Nu sprider sig deltavarianten i landet och därför blir vaccinpasset åter ett krav..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Större smittspridning, vaccinpass, återinförs

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

USA:s drönarattack i Kabul dödade bara civila

USA erkänner att en drönarattack vid Kabuls flygplats var ett misstag och att tio civila dödades..

SVT - 1 timme sedan

Frankrike kallar hem ambassadörer från USA

Frankrike planerar att kalla hem sina ambassadörer i USA och Australien för konsultation, rapporterar Reuters. Markeringen kommer efter att länderna slutit en ny försvarspakt gällande tillgången till atomubåtar..

SVT - 5 timmar sedan

Bro i Texas samlingsplats för tusentals migranter

En bro i Texas har under de senaste dagarna blivit ett läger för tusentals migranter. I en pågående värmebölja har situationen vid gränsen mot Mexiko nu lett till en plötslig humanitär kris..

SVT - 6 timmar sedan

Sex års fängelse för IS-värvning i Danmark

En 29-årig man som värvade en krigare till terrororganisationen IS döms till sex års fängelse och utvisning ur Danmark. Domen är den första i sitt slag i grannlandet..

SVT - 14 timmar sedan

Bara ett land följer Parisavtalet visar ny rapport

Världens ledande länder misslyckas med sitt klimatarbete. Med EU:s klimatpolitik hamnar den globala uppvärmningen närmre tre grader enligt ny rapport..

SVT - 16 timmar sedan

Putintrogna partiets väljare får extra bidrag

Extra bidragsutbetalningar och löften om lönehöjningar bara dagar före valet till duman. Det har ryska pensionärer, soldater och statligt anställda fått av makten i Kreml. – Det säger någonting om vilka man ser som trogna väljare för Enade Ryssland, säger Carolina Vendil Pallin, forskningsledare på Totalförsvarets forskningsinstitut (FOI)..

SVT - 15 timmar sedan

Ryska valet inte spännande – förrän efteråt

En del vill inte ens se röstningen till Rysslands parlament för ett val, andra kallar det fars. Men det är inte eventuellt fusk under valdagarna som är den stora frågan, enligt Carolina Vendil Pallin vid FOI. – Det är något som riggas inte bara i valrörelsen, det är hur hela systemet ser ut..

SVT - 15 timmar sedan

När Putin ville sluta: ”Aldrig i livet”

Vid snart 69 års ålder är Vladimir Putin nog trött på sitt jobb, enligt journalisten Catherine Belton. Men han kommer inte att avgå. – Jag tror att även om han vill, så kan han inte.

SVT - 15 timmar sedan

SVT:s korrespondent om ryska dumavalet – ”Ett sorts låtsasval”

Det ryska dumavalet som nu inleds präglas av anklagelser om tystande av oppositionella röster, varningar om kommande valfusk och attacker mot media. – Oppositionen är om inte död så i alla fall döende, säger SVT:s Rysslandskorrespondent, Bert Sundström..

SVT - 19 timmar sedan

Två åtalas för irländskt journalistmord

Två män har åtalats, misstänkta för det uppmärksammade mordet på journalisten Lyra McKee i Nordirland 2019..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.