Expressen > Opinion

Wednesday, 28 July, 00:52

Expressen - 22 jul 21 kl. 06:15

EU tar kontroll över svensk skog – ska C låta det ske?Redan nu orsakar EU-reglering stora problem för svenska skogsägare – och det kommer sannolikt att bli betydligt värre om Miljöpartiet får bestämma.Mycket står på spel när Centern och Miljöpartiet inte kan komma överens om skogen, skriver Jessica Stegrud (SD) och Mats Nordberg (SD)..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
EU, Miljöpartiet, Centern, Jessica Stegrud, Mats Nordberg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU tar, kontrollöver svensk , skogska C , låta, det ske

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 7 timmar sedan

Vad har SD gjort för svensk skog?

Centerpartiet driver aktivt på för en bättre skogspolitik, inte minst genom våra nyligen ställda krav till regeringen.Frågan är vad Sverigedemokraterna har gjort för svensk skog, skriver Emma Wiesner (C) och Peter Helander (C) i en replik..

Expressen - 19 timmar sedan

Därför ska du gå och rösta i kyrkovalet

Det blir inte något extra val i höst, men vi närmar oss ett kyrkoval.Låt mig berätta varför det är så viktigt att de 5,7 miljoner svenskyrkliga medlemmarna går och röstar, skriver Stefan Swärd, debattör och pastor i Evangeliska frikyrkan..

Expressen - Igår: 16:00

När den första kommunen går i konkurs utbryter kaos

Prognoserna talar sitt tydliga språk – det är tyvärr inte alls osannolikt att någon eller några svenska kommuner kommer att gå i konkurs det närmaste årtiondet.Om vi inte förbereder oss snarast så väntar kaos, skriver nationalekonomen John Gustavsson..

Expressen - Igår: 05:45

Nu kräver vi pensionärer fler äldre i riksdagen

Det saknas personer med livserfarenhet där politiska beslut fattas.I Stockholmsregionen är vi 370 000 väljare som är 65 år eller äldre – nu kräver vi inflytande därefter, skriver de fyra pensionärsorganisationerna i Stockholms län..

Expressen - I förrgår: 07:15

Har du blivit sparkad i pungen? Ta en banan!

Tänk dig att någon sparkat dig i pungen och det gör så ont att du bara kan skrika och gråta. När du kommer till akuten blir du hemskickad med en Alvedon och rådet att äta en frukt.Det här är vardagen för mig och hundratusentals andra svenskar, skriver Lina, 29..

Expressen - 24 jul 21 kl. 07:16

Pensionsfrågan är en tickande bomb

Det finns ett utbrett missnöje med pensionerna och politikerna är skyldiga att svara på vad de tänker göra åt detta.Socialdemokraterna måste nu ta ledartröjan och gå till val på ett reformerat pensionssystem, skriver Byggnads ordförande Johan Lindholm och Hotell- och restaurangfackets ordförande Malin Ackholt..

Expressen - 23 jul 21 kl. 16:00

Fel kritisera vindkraft när extremväder blir vanligare

Medan Miljöpartiet, EU och den övriga världen vill öka takten i klimatomställningen, höjs röster för att stoppa expansionen av förnybar elproduktion.Utbyggd vindkraft leder till nödvändiga minskningar av klimatutsläppen när extremvädren blir allt vanligare, skriver Lorentz Tovatt (MP) i en replik..

Expressen - 23 jul 21 kl. 06:15

Miljöpartiet gör vattnet till en klassfråga

Trots att Sverige har en av världens längsta kustremsor tvingas människor trängas vid kommunala badplatser. Orsaken heter strandskydd och det är framför allt Miljöpartiet som sätter inbillad miljöhänsyn framför vanliga människors rätt till sol- och bad, skriver Benjamin Dousa, vd Timbro..

Expressen - 22 jul 21 kl. 15:00

Obefogad oro kring skäggiga advokater

Gunilla Dersand Holmberg behöver inte oroa sig – det kommer inte dröja länge förrän färre skägg kommer att störa hennes sinnesro i domstolen, skriver advokat Lars Kruse i en replik..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.