News55 > Nyheter

Friday, 18 June, 10:14

News55 - 11 mar 21 kl. 04:10

Snöovädret drar vidare in över östra SvealandSnöovädret som har bidragit till många trafikolyckor i Västsverige drar vidare. Fokus ligger nu på östra Svealand. Trafikverket varnar för trafikproblem på många håll. "Risk för dålig sikt och snödrev med mycket besvärligt väglag", skriver de på sin hem. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Svealand, Västsverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snöovädretdrar , vidarein över , östra, Svealand

Fler nyheter från News55

News55 - 10 minuter sedan

Vaccinbrist hotar på Gotland

Minskade vaccinleveranser kan skapa problem när turistsäsongen tar fart på Gotland. Under juli kommer Pfizer-Biontech att minska sina leveranser av vaccin mot covid-19. För Gotlands del innebär det en halvering av antalet doser, till 7 020 stycken.

News55 - 5 minuter sedan

Moskva stänger fanzoner under fotbolls-EM

Moskva stänger fanzonerna under fotbolls-EM och förbjuder folksamlingar med fler än 1 000 personer. Orsaken är den ökade spridningen av coronaviruset. "Det är inget jag vill göra, men det är nödvändigt", skriver borgmästaren Sergej Sobjanin på sin hemsi….

News55 - 15 minuter sedan

Restaurang vägrade servera kvinna i rullstol

En kvinna med funktionsnedsättning diskriminerades då hon nekades vin på en restaurang i södra Stockholm, enligt en dom i Solna tingsrätt. Avvärjande handsignaler och huvudskakningar. Det var svaren en kvinna i rullstol fick när hon försökte beställa et….

News55 - 15 minuter sedan

Andersson: Tänk efter ordentligt före måndag

– Självklart sker samtal, något annat vore oansvarigt, säger finansminister Magdalena Andersson (S) och manar alla inblandade att ta ett steg tillbaka och tänka efter inför misstroendeomröstningen på måndag. Hon säger, på väg in till finansministermötet….

News55 - 30 minuter sedan

Misstänkt mordförsök – fem män begärs häktade

Flera polispatruller och ambulanser larmades till ett flerfamiljshus i Olofström i mitten av februari i år. Tre män fick föras till sjukhus och polisen misstänkte mordförsök. Nu begärs fem män häktade på sannolika skäl misstänkta för försök till mord oc….

News55 - 30 minuter sedan

Blåljussabotage prövat av Högsta domstolen

En man som med en lastbil försökte hindra en polisbil under pågående utryckning döms av Högsta domstolen (HD) för två fall av sabotage mot blåljusverksamhet till fyra månaders fängelse, enligt ett pressmeddelande. Det är ett av två mål som HD prövat uti….

News55 - 30 minuter sedan

Ayatollans befallning i krisens Iran: Rösta

Valmöjligheterna är få och väljarentusiasmen låg i Irans presidentval – där en ultrakonservativ kandidat väntas ta en enkel seger. Landets högste ledare, ayatolla Ali Khamenei, försöker i sista stund trumma upp engagemang. – Ju förr ni utför denna uppgi….

News55 - 45 minuter sedan

Så ska Haverikommissionen undersöka Estonia

I sommar gör Statens haverikommission nya undersökningar kring Estonias vrak efter uppgifterna om tidigare okända hål i skrovet. I dag håller haverikommissionen en pressträff inför dykningarna. Tidigare har man inte kunnat genomföra dykningar med anledn….

News55 - 1 timme sedan

Ny utredning ska förbättra arbetsmiljön

Den arbetsrelaterade ohälsan har ökat de senaste tio åren. Nu tillsätter regeringen en utredning för att förbättra arbetsmiljön på flera punkter, säger arbetsmarknadsminister Eva Nordmark (S) på en pressträff Ett utvidgat rådighetsansvar, sanktionsavgif….

News55 - 1 timme sedan

Brittisk detaljhandel tappar när fler äter ute

Lättade restriktioner och lockande uteserveringar dämpade britternas sug att shoppa i butiker i maj. Detaljhandeln i Storbritannien minskade oväntat med 1,4 procent jämfört med april, enligt den brittiska statistikmyndigheten ONS. Ekonomer hade räknat m….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.