Expressen > Nyheter

Friday, 16 April, 16:24

Expressen - 08 mar 21 kl. 00:57

Priset för intervjun: Minst 60 miljonerNatten mot måndag sänder CBS en exklusiv intervju med prins Harry och Meghan.Nu rapporterar Wall Street Journal att tv-kanalen fått betala produktionsbolaget minst 59,6 miljoner kronor för intervjun..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
CBS, Harry, Meghan, Wall Street Journal

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Prisetför , intervjunMinst 60 miljoner
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Storstadsregionerna har fått mindre vaccin

Storstadsregionerna missgynnas i fördelningen av vaccin – på grund av en yngre befolkning.Frågan har lyfts till Folkhälsomyndigheten som ska titta på det.– Vi har pratat om detta och påtalat problemet, säger Per Hagstam, vaccinsamordnare i Region Skåne.

Expressen - 45 minuter sedan

Misstänkt tunnelmördare häktad på sannolika skäl

Mannen, i 40-årsåldern, häktas för att mördat kvinnan som är mamma till nio av hans barn. Under förhandlingen medgav han vissa omständigheter men förnekar brott. Dådet skedde inför öppen ridå i gångtunneln under Linköpings centralstation.

Expressen - 1 timme sedan

23-åriga kvinnans egna bilder visade drogerna

Vid en husrannsakan hos en 23-årig kvinna som var misstänkt för bedrägeri hittades 99,3 gram kokain.Kvinnan hävdar i förhör att hon inte har en aning om knarket – men bilder på hennes mobil tyder på att hon är involverad i droghandel, enligt åtalet. – Jag är oskyldig och hoppas att bevisen kan bevisa det också, säger 23-åringen i polisförhör.

Expressen - 1 timme sedan

Här får alla äldre äta trerätters varje vecka

Efter önskemål från boenden på Mölndals kommunala äldreboenden införs nu tre rätters lunch varje fredag. Skaldjur och husmanskost är det som brukar stå högst på önskelistan. – Idén kommer egentligen från att vi fått önskemål från brukarna som gärna vill ha trerätters och skaldjur, säger Sarah Bengtsson, som är verksamhetschef på serviceförvaltningen..

Expressen - 2 timmar sedan

Två bilar i krock i Oxie

Klockan 13.53 larmas det om att två personbilar har kolliderat på Käglingevägen i Oxie. Orsaken till krocken är fortfarande oklar..

Expressen - 2 timmar sedan

Jordan B Peterson om svåra tiden: ”Obeskrivligt hemskt”

Han var plötsligt en av världens mest omtalade män Med sina angrepp på identitetspolitiken blev Jordan B Peterson en stjärna på Youtube och en bästsäljande författare. Sen blev det plötsligt tyst.I Kvartals ”Fredagsintervjun” berättar han om den svåra tiden efter succén..

Expressen - 2 timmar sedan

Kritiken: “Jag förstår inte hur man tänker”

Nu ökar andelen som behöver intensivvård i Region Stockholm.Det får smittskyddsläkare Maria Rotzén Östlund att ryta ifrån mot de som samlas i för stora grupper.– Jag vet inte hur man tänker, säger hon..

Expressen - 2 timmar sedan

Person förd till sjukhus efter arbetsplatsolycka

En person har förts till sjukhus efter en arbetsplatsolycka i Markaryd.Personen har skadat sig i samband med att hen hanterade en maskin.Polis är på plats för att hålla förhör med eventuella vittnen.

Expressen - 2 timmar sedan

Två bilar i krock på E6

Två bilar har krockat på E6 i norrgående riktning i höjd med Landskrona.Räddningstjänst, ambulans och polis har larmats till platsen.Skadeläget på de inblandade är okänt.

Expressen - 3 timmar sedan

Man till sjukhus efter arbetsplatsolycka

En man har förts till sjukhus efter en arbetsplatsolycka i Karlskrona.Mannen arbetade på en byggställning när olyckan skedde.Polis är på plats för att tala med eventuella vittnen till händelsen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.