Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Friday, 16 April, 16:23

Expressen Dina Pengar - 08 mar 21 kl. 00:53

Twittergrundaren säljer sin första tweetHögsta budet: 21 miljoner kronor.
Läs mer på Expressen Dina Pengar

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Twittergrundaren, säljersin första , tweet
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 15 minuter sedan

Knäckebröd återkallas efter giftfynd

Förhöjda halter av mögelgiftet ochratoxin A har hittats i flera av Leksands Knäckebröds produkter, skriver företaget i ett pressmeddelande..

Expressen Dina Pengar - 16 timmar sedan

Kosttillskott stoppas – har orsakat salmonella

Norska Orkla drar tillbaka alla produkter av kostillskotten Husk och Fiberhusk sedan ett salmonellautbrott i Danmark har kostat tre personer livet..

Expressen Dina Pengar - Igår: 12:26

Spara tusenlappar med semester på hemmaplan

Intresset för ”svemester” är stort inför sommaren 2021.Osäkerhet kring vaccin och pandemins fortsätta framfart gör att många vill boka sin ledighet på hemmaplan.Naturupplevelser och äventyr står högt på önskelistan, enligt researrangörerna.

Expressen Dina Pengar - Igår: 09:22

Satsningarna mot unga: Sommarjobb och mer skola

Regeringen vill kompensera för de stängda skolorna som tvingat elever till distansundervisning under pandemin.Nya miljoner skjuts till för att kunskapstappet ska tas igen.Samtidigt ska kommunerna tillföras 180 miljoner kronor för att skapa fler sommarjobb för unga..

Expressen Dina Pengar - Igår: 01:08

45 miljarder satsas i nya vårbudgeten

Regeringen lägger fram reformer och åtgärder för 45 miljarder kronor i vårbudgeten. Det skriver finansminister Magdalena Anderson (S) och biträdande finansminister Åsa Lindhagen (MP) på DN Debatt.  .

Expressen Dina Pengar - Igår: 18:11

Tekniska problem för Swish-användare

Swish har drabbats av tekniska problem. Appen meddelar att driftstörningarna påverkar betalningar för butik, webbshoppar och appar. För närvarande finns ingen prognos för när problemet är löst.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 16:25

Så kan pensionen öka kraftigt – över en natt

Pensionerna skulle höjas med mellan 900 och 1 500 kronor över en natt om inbetalningarna till pensionssystemet når fastslagen nivå.Det hävdar Forenas samhällspolitiska chef Håkan Svärdman.Fackförbundet ligger bakom en ny pensionsrapport med uträkningar över hur mycket den genomsnittlige pensionären har kvar i plånboken när räkningarna är betalda.

Expressen Dina Pengar - 12 apr 21 kl. 19:33

Doldisen förlorade 180 miljarder – på två dagar

När den största kollapsen på Wall Street sedan finanskrisen 2008 väl var ett faktum ställde sig alla inom storfinansen frågan: ”Vem i hela fridens namn är Bill Hwang?”På två dagar i slutet av mars i år förlorade han 20 miljarder dollar, runt 180 miljarder kronor.Bankerna hade stått i kö för att låna ut miljarder till hans firma.

Expressen Dina Pengar - 12 apr 21 kl. 09:27

Magdalena Andersson: Då tar svensk ekonomi fart igen

Sverige har lagt ungefär 400 miljarder kronor av skattebetalarnas pengar för att bekämpa ekonomin – och det har gett resultat.Det sade finansminister Magdalena Andersson vid en pressträff på måndagen..

Expressen Dina Pengar - 12 apr 21 kl. 04:30

Monikas bästa daytrade: 160 000 kronor i vinst

Daytradern Monika Terzic har ett uttalat mål: Hon vill vara ekonomiskt fri vid 35.Det vill säga att kunna leva på passiva inkomster från intjänat och sparat kapital.Som trader beskrivs hon som offensiv med förkärlek till techbolag.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.