News55 > Nyheter

Tuesday, 20 April, 10:11

News55 - 05 mar 21 kl. 22:43

Estrella tvingades köra om efter teknikstrulInför Andra chansen slutade Alvaro Estrellas gröna scenvägg plötsligt att fungera och artisten fick sjunga om sitt nummer efter det ordinarie genrepet. – Det var strul med den där gröna väggen, fick jag höra efteråt. Men jag märkte inte av någonting, ja. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Andra, Alvaro Estrellas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Estrella, tvingades, köraom efter , teknikstrul
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från News55

News55 - 5 minuter sedan

Potatis byts mot cannabis i krisens Libanon

I tre årtionden har Abu Ali odlat potatis för att försörja sin familj. Men Libanons ekonomiska kris har drivit upp produktionskostnaderna och fått honom att byta gröda till cannabis. – Det beror inte på en förkärlek för hasch, säger 57-årige Abu Ali i ö….

News55 - 4 minuter sedan

Världens koldioxidutsläpp väntas öka kraftigt

De klimatförändrande utsläppen befaras öka rejält i år då den globala ekonomin börjar återhämta sig från de värsta effekterna av covid-19-pandemin, varnar det internationella energiorganet IEA. Organisationen bedömer att koldioxidutsläppen kommer att ök….

News55 - 1 timme sedan

Nedåt på börsen – Getinge mot strömmen

Efter en trevande start sjunker Stockholmsbörsen. Vid 10-tiden har OMXS-index tappat 0,4 procent. Utvecklingen liknar den på ledande Europabörser.

News55 - 1 timme sedan

Stora Enso stänger – dråpslag mot Borlänge

Stora Enso lägger ner pappersbruket i Kvarnsveden, Borlänge. 440 jobb försvinner. Beskedet är ytterligare ett i raden för en pressad pappersbransch.

News55 - 2 timmar sedan

Rekord i kundlyft för Avanza

Det är historiska rekord på så gott som alla rader i Avanzas delårsrapport för årets första kvartal. Affären växer snabbare än någonsin, med över 150 000 fler kunder på ett kvartal och ett kraftigt lyft för marginalerna. Trots en stark rapport backar Av….

News55 - 30 minuter sedan

KI: Industrins omsättning ökar

Återhämtningen i näringslivet tuffar på. Inom näringslivet, som helhet, ökar omsättningen och främst inom tillverkningsindustrin, enligt en extramätning från Konjunkturinstitutet (KI). I april beräknas omsättningstappet för tillverkningsindustrin nu til….

News55 - 45 minuter sedan

Svenskt förlag ger ut Almapristagare

Årets Almapristagare, Jean-Claude Mourlevat, är utgiven på ett 20-tal språk, dock inte på svenska. Nu har han dock fått ett svenskt förlag. Lilla Piratförlaget kommer att ge ut hans böcker i svensk översättning och först ut blir "Jefferson", om en igelk….

News55 - 2 timmar sedan

Börslyft för Getinge efter rapport

Medicinteknikföretaget Getinge överträffade förväntningar på sin rapport. Aktien lyfter på börsen. Getinge, som bland annat tillverkar respiratorer för sjukhusvård, redovisar en vinst före skatt på 903 miljoner kronor för första kvartalet.

News55 - 45 minuter sedan

Oatly allt närmare börsen

Svenska havredryckstillverkaren Oatly har tagit ett stort steg närmare en börsnotering i New York. Bolaget har skickat in ett preliminärt prospekt till amerikanska myndigheter, skriver bland annat Wall Street Journal (WSJ). Enligt det inskickade dokumen….

News55 - 1 timme sedan

Hon kan bli Samoas första kvinnliga ledare

Hon har kallats djävulen och skakat om Samoas politiska liv. Nu hoppas Fiame Naomi Mata'afa bli önationens första kvinnliga premiärminister – efter ett val som liknas vid en politisk jordbävning i Stilla havet. Veteranpolitikern Fiame Naomi Mata'afa led….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.