Expressen > Nyheter

Tuesday, 13 April, 22:53

Expressen - 05 mar 21 kl. 14:50

Polisinsats i Enköping – larm om grovt rånPolisen har ryckt ut på ett larm om ett personrån strax utanför centrala Enköping.– Det har varit hot och visst våld, säger presstalespersonen Daniel Wikdahl..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Enköping, Daniel Wikdahl

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisinsatsi , Enköping, larmom , grovt, rån
- 01 jan 70 kl. 01:00

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 minuter sedan

Ordningsvakter slagna och bitna: ”Kalabalik”

Väktare skulle på tisdagen kontrollera en misstänkt tjuv.Då uppstod kalabalik – och ordningsvakterna blev både slagna och bitna, rapporterar NWT..

Expressen - 15 minuter sedan

Ny studie: Corona smittar inte via ytor

En ny studie gjord av den amerikanska folkhälsomyndigheten CDC har kommit fram till att coronaviruset inte smittar via ytor. Forskaren Ali Mirazimi tycker dock inte att vi tvättat och spritat i onödan då det skyddar oss från att bli sjuk i vinterkräksjukan eller influensan. Även Anders Tegnell tycker det ändå är viktigt att tvätta och sprita händerna för att hålla sig frisk och minimera risken att bli smittad.

Expressen - 30 minuter sedan

Studie: Blödningar kan vara vanligare med vaccintypen

Så kallade vektorsvacciner som Astra Zenecas medför en ökad risk för blödningar, enligt en norsk studie.Helena Hervius Askling, överläkare och vaccinforskare, säger att studien är intressant, men att den inte går att koppla till det allvarliga hälsotillstånd som drabbat ett fåtal nyvaccinerade.– Det är för tidigt att uttala sig om.

Expressen - 1 timme sedan

DAGENS CORONA: Janssen stoppar Europas vaccindoser • Studie: Så få drabbas av covid-19 efter vaccin • Skåne avvaktade restriktioner – trots ökad smitta

Försändelserna av Janssens vaccin till Europa stoppas, sedan sex fall av blodproppar rapporterats i USA.■■■Mindre än en av tusen norrmän som fått två doser vaccin har smittats av covid-19 efter att ha vaccinerats. Det visar en studie från den norska folkhälsomyndigheten.

Expressen - 1 timme sedan

Danmark lättar på reserestriktionerna

Det ska bli lättare för danskar att resa utomlands. De nuvarande restriktionerna, som avråder från alla utlandsresor, ska mildras.Det meddelade den konservativa politikern Birgitte Bergman på tisdagskvällen på Twitter..

Expressen - 1 timme sedan

Kris i Malmö ansöker om konkurs

Föreningen Kriminellas revansch i samhället (Kris) i Malmö har ansökt om konkurs, rapporterar Sydsvenskan..

Expressen - 1 timme sedan

Stammande rånare vill slippa sitt straff

Den 31-årige man som dömts för sin medverkan i det grova rånet mot en Icabutik i Böda på Öland i somras har överklagat domen och står snart inför rätta igen.Han pekar bland annat på att rätten inte tagit hänsyn till att han stammar, skriver Ölandsbladet. .

Expressen - 1 timme sedan

Peter ruinerad på bilvård – familjen miste sitt hem

Här kramas samboparet i ”Lyxfällan” – för första gången på 2,5 år.Peters galna intresse för bilar och bilvårdsprodukter knäckte både ekonomi och relation.– Det kan finnas ett mänskligt flyktbeteende i det här, säger Magnus Hedberg, programledare i ”Lyxfällan”..

Expressen - 2 timmar sedan

Prins Philip om Harrys beslut: ”Galenskap – som med Diana”

Prins Philip ansåg att Harry och Meghans Oprah-intervju var ”galenskap”, enligt författaren Gyles Brandreth, som skrivit en biografi om prinsen.Men han förstod också att de ville gå sin egen väg.– Han sa till mig: Folk måste få skapa sina egna liv på det sätt som de tycker är bäst, säger Brandreth till Daily Mail..

Expressen - 2 timmar sedan

Åkesson: ”Mycket måste på plats innan vi blir nöjda”

Jimmie Åkesson vill att SD, M och KD tar fram en gemensam handlingsplan som partierna kan gå till val på. SD-ledaren minns köttbullelunchen med Ebba Busch för snart två år sedan och konstaterar att relationerna har fördjupats – men tillägger:– Det är mycket som måste falla på plats innan vi blir hundra procent nöjda..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.